1. Korraldage ajurünnakuid. Paarid, kes kasutavad ajurünnaku meetodit õpivad üksteist kritiseerimisel asemel inspireerima. See loob suhtesse sünergiat, mis aitab üheskoos aina parematele ideele tulla ja edukust saavutada.

2. Tehke koos trenni. Füüsiline tegevus annab hea enesetunde ja tõstab tuju. Kui üksi ei ole motivatsiooni, siis kahekesi koos on lihtsam alustada ja ka treeningutega jätkata. Edukad inimesed treenivad igapäev ning tavaliselt hommikuti, sest siis jätkub positiivset meelt päeva lõpuni.

3. Toetage üksteise ambitsioone alati. Olles teel eduni võivad eesmärgid muutuda, kuid on väga oluline jätkata teineteise toetamist ning innustamist, isegi kui teekond ei ühti. Kaugele jõudmiseks peate mõlemad domineerima ning vajadusel riskima, kuid ärge unustage olla juht ja liider tööl, kuid tugisüsteem ja abiline kodus.

4. Eristuge teistest, kasutades instinkte. Kehad reageerivad nähtule, puudutustele, maitsetele, helidele ja lõhnadele - kõikide puhul võib tulemuseks olla negatiivne või positiivne emotsioon. Hea lõhn tekitab inimeste vahel ligitõmbavat efekti. Seega, kui soovite silma paista ja meelde jääda, siis lõhnastage end tuntavalt, kuid mitte üle liia!

NB! Edunippidega alustamiseks pakume Sulle võimalust proovida uut parfüümi naistele - AVON ALPHA. Lõhn kuulub idamaiste puuviljalõhnade kategooriasse, rõhutades Sinu ainulaadsust seguga küpsetest vaarikatest, õrnadest vesiroosinootidest ja soojast ligitõmbavast muskusest. Et moodustada täiuslik paar ja nautida üheskoos veedetud aega, uuri lähemalt AVONi võimalustest meie kodulehel ning kingi oma mehele Avon Alpha tualettvesi, mis rõhutab tema tugevust, mida sa üle kõige armastad. Tutvu kataloogiga www.avon.ee

NB! Loosiõnn naeratas Avoni mängus teile:

Kaili  Jõesoo
Katariina  Kivi
Kristiina  Kivisild
Vilve  Vain
Rebecca  Roots
Marianne  Sokk
Ragne  Saarkoppel
Kristel  Hunt
Ester  Ledis
Aave  Punnar

Palju õnne ja aitäh kõigile osalejatele!