Nutitelefoni ekraani regulaarne puhastamine

Kas sul on põskedele lööve tekkinud? Kui jah, siis võib olla süüdlaseks telefon. Uuringud näitavad, et telefoni ekraanil võib olla kümme korda rohkem baktereid kui prill-laual. Et vältida mustuse näole kandumist, tuleks ekraani regulaarselt puhastada.

Meigipintslite regulaarne puhastamine

Jumestuse räpaste pintslitega peale kandmine võib tekitada aknet, allergiaid ja muid probleeme. Seetõttu on vaja meigipintsleid iga natukese aja tagant puhtaks pesta.

Näo kreemitamine enne ja pärast basseinis ujumist

Basseinivesi kuivatab nahka ja muudab selle ketendavaks. Naha vees sisalduvate kemikaalide eest kaitsmiseks kanna näole enne ujulasse minekut toitvat kreemi. Pärast ujumist pese nägu hoolikalt ja kasuta niisutavat toodet.

Liigse koorimise vältimine

Teravate tükkidega koorija võib tekitada nahal värske, puhta ja sileda tunde, aga liigne kraapimine tekitab põletikku. Kui su nahk on kuiv või aknenähtudega, siis on parem kasutada tükilise toote asemel õrna keemilist koorijat.

Kohe pärast trenni duši all käimine

Kodus duši all käimine võib tunduda palju meeldivam kui jõusaali duširuum, aga kui higi kohe maha ei pese, võivad nahal poorid ummistuda ning tekkida vistrikud ja komedoonid. Nii et ära ole laisk, vaid mine kohe pärast trenni pesema.

Allikas: brightside.me