1. Seriaali „Days of Our Lives“ ei filmita New Yorgis.

See oli suur asi, kui raskustes näitleja Joey sai dr Drake Ramoray rolli seriaalis „Days of Our Lives“. Tegemist on päris seebikaga, mida näeb USA teleekraanidel juba alates aastast 1965 – ainult et seda filmitakse Los Angeleses… New Yorgis elaval Joeyl oleks olnud võimatu igapäevases seriaalis näitlemiseks pidevalt ida- ja lääneranniku vahet sõita ning jõuda sellele lisaks sõpradega pidevalt kohvikus istuda.

2. Kuidas Racheli perekonnanime lõppude lõpuks kirjutatakse?

Tema nimi on Rachel Karen Green – või kas ikka on? Kõigis stuudio Warner Bros. pressimaterjalides kirjutatakse ta perekonnanime just niimoodi, aga nii Rossi ja Emily pulmakutsel kui Racheli kontoriuksel Ralph Laurenis on kirjas Greene, mitte Green.

3. Rachelil on kaks sünnipäeva.

Neljanda hooaja viiendas osas ütleb Rachel, et ta sünnipäev on 5. mail. Seega on ta tähtkuju sõnn. Aga seitsmenda hooaja 22. osas vaatab politseinik Racheli juhiluba ja mainib, et naine on veevalaja – ning ei Rachel ega kõrvalistmel istuv Ross ei paranda teda.

4. Rachel oli hirmus pikka aega rase.

Rachel jäi rasedaks õhtul, kui Ross aitas tal Monica ja Chandleri pulmakutseid laiali saata. See leidis aset kuu aega enne pulmapäeva, mis oli 15. mail. Seega oleks Rachel pidanud sünnitama jaanuari paiku – aga nii halloween, tänupüha kui jõulud mööduvad ja Rachelil pole kõhtu veel nähagi. See tekkis alles hiljem, seega sündis Emma alles maikuus – rohkem kui aasta aega pärast eostamist?!

5. Carol ei olnudki Rossi esimene voodipartner?

Esimese hooaja neljandas osas tunnistab Ross Joeyle ja Chandlerile, et Carol on esimene ja ainus naine, kellega ta on maganud. Kuid seitsmenda hooaja neljandas osas tuleb välja, et Ross magas ülikooli koristajaga. Mis siis ikkagi juhtus?

6. Kas Ross on paleontoloog või antropoloog?

Paleontoloogid uurivad kivistisi ja antropoloogid uurivad inimesi, nii ajaloolisi kui praeguseid. On selge, et Ross armastab dinosauruseid ja tema töö muuseumis keskendub neile. Aga miks siis jääb sarjast mulje, et ta on hoopis antropoloog? Näiteks leiab Ross ja Rachel esimene öö aset muuseumis, sest Ross pidi minema tegelema koopainimeste, mitte dinosauruste väljapanekuga.

Allikas: glamour.com