Pane pitsale lisandeid juurde.

Näiteks värskeid tomateid ja maitsetaimi. Või kappareid. Või chorizo tükke. Ole loov!

Lisa juustu.

Ja see juust olgu kvaliteetne. Värsked mozzarella või burrata viilud annavad gurmeepitsale iseloomuliku pehme veniva katte.

Küpseta pitsat ahjurestil.

Enne kui pitsa ahju paned, torka selle põhja sisse kahvliga paar auku. Nii pääseb aur välja ja pitsa ei jää vesine. Seejärel pane pitse otse alumisele ahjurestile ja tulemus jääb kui tõelisest pitsaahjus.

Määri servale küüslauguvõid.

Sega kausi sees sulanud või ja tükeldatud küüslauk ning kanna segu paar minutit enne valmimist pintsliga pitsaservale. See lisab maitset ja annab servale kuldpruuni värvi.

Lisa kõvasti rohelist.

Kas tahaksid süüa nii pitsat kui salatit? Siis sega veidi rukolat või salatisegu oliiviõliga ja kuhja see ahjust võetud pitsale.

Lõpetuseks nirista midagi pitsa peale.

Isegi kui sa ei järgi ühtegi muud nõuannet ja lisad pitsale ainult veidi oliiviõli, on tulemus juba oluliselt parem. Vürtsikale pitsale võid lisada mett ja kui tõstsid pitsa peale salatit, pigista sellele veidi sidrunimahla.

Aga ära mingil juhul soola lisa.

Külmutatud pitsas on isegi palju soola. Kui pitsa maitseb ikkagi veidi magedalt, siis riivi peale veidi värsket parmesani juustu.

Allikas: purewow.com