Kosmeetikaga tegelema hakates süvenes Dolores teemasse põhjalikult ja avastas, et Iisraeli kosmeetika on tõepoolest äärmiselt unikaalne. Esiteks kasutatakse seal palju Surnumere mineraale ning teadupoolest Surnumeri sisaldab pea kogu Mendelejevi tabelit inimese jaoks optimaalses koosluses.

Seega omandab nahk Surnumere vett ilma igasuguste probleemideta. Dolores lisab suure vaimustusega, et esimesena hakkas Surnumere suure mineraalidesisaldusega vett oma toodetes kasutama Anna Lotan! Ilumaailma professionaalide seas teatakse pr. Anna Lotani eelkõige kui tänaseks kõikjal tunnustust leidnud Iisraeli kosmeetikakoolkonna rajajat.

Veel üheks põhjuseks, miks Dolores Iisraeli päritolu kosmeetikat kõrgelt hindab, on asjaolu, et Iisraeli teadlased teevad tihedat koostööd ka praktikutega teistest riikidest. Näiteks ei esine seal lund ega pakast ega sellest tingitud kuperoosi, kuid tänu Iisraeli kosmeetikale on võimalik selle probleemiga häid tulemusi saavutada. “Iisrael on küll pindalalt väike, kuid kuulus oma uskumatu tehnoloogiataseme poolest,“ rõhutab Dolores,

kes ka ise pidevalt tootmisettevõtteid külastab ning seega nende ülikõrges tasemes veenduda võib.

Edu saladus

Kui ettevõtte algusaastatel tegeles Dolores OÜ laiatarbekosmeetikaga, siis nüüdseks on üle mindud üksnes profikosmeetikale, mis teiste seas hõlmab ka koduseks nahahoolduseks loodud tooteid. Dolores jõudis üsna kiiresti arusaamisele, et hea tulemuse saavutamiseks on vaja professionaale. Kurbusega tõdeb ta aga, et paraku enamik naisi, nagu ka tema ise varasemalt, ei oska oma naha seisundit õigesti hinnata ning seetõttu valitakse endale sageli valed kosmeetikatooted. Sellest tulevalt saab aga alguse terve rida erinevaid probleeme.

Anna Lotani sari – teerajaja

Üks Dolorese OÜ edukamaid tootesarju on Anna Lotani nimeline. Tegemist oli andeka biokeemikuga, kelle tööd jätkavad praegu tema lapsed. Ta keskendus algusest peale looduskosmeetikale, ammu enne kui see üldiseks kõneaineks muutus. 50% tema toodetest koosneb 99% ulatuses ülikvaliteetsest looduslikust toorainest, sh on ka konservandid looduslikud. Anna

Lotani toodetel puuduvad analoogid. Lotanil on profülaktilisi ja iluravitooteid nii väikestele kui suurtele. Toodete iseloomustamiseks on öeldud, et kui tavapäraste nahahooldustoodete mõju võib võrrelda maja remondiga, kus värvitakse ja tehakse pisiparandusi, siis Anna Lotan just nagu restaureerib nahka süvitsi.

Erakordne ja unikaalne GIGI sari

Teine oluline ja märkimist väärt sari Dolorese tootevalikus on GIGI, mis on algusest peale keskendunud tugevalt just vananemisvastasele kosmeetikale. Ravikosmeetika sarjad on ilmunud viimastel aastatel, aga seda jõulisemalt – antikuperoosne, pigmentatsioonihäiretevastane jpm. GIGI puhul võib nimetada mitu hämmastavat momenti: unikaalsed patenditud peptiidikompleksid, erakordsed AHA-põhised piilingutooted, uudsed mesokokteilid, mida võib manustada nii süstides, aparaatkosmeetika kui ka lihtsalt massaaži abil. Tooted on mõeldud kõikidele nahatüüpidele ja seisunditele, muidugi ka koduseks nahahoolduseks.

NB! 18. septembril toimub suur GIGI koolitusseminar, kuhu on oodatud kõik professionaalsed kosmeetikud. 14.−16. oktoobril toimuval Ilumessil ootab Dolores kõiki huvilisi oma boksi, kus seoses sünnipäeva-aastaga on oodata palju põnevaid pakkumisi.

Anne & Stiil kutsub kõiki oktoobris toimuvale Ilumessile, kus surnumere kosmeetika maaletooja Dolores tähistab oma 25ndat juubelit 25 protsendilise allahindlusega. Sama soodusutus kehtib ka veebist ostes perioodil 14.10-20.10. Vaata rohkem www.dolores.ee