Avaürituse peaesineja on kunagise skandaalse ansambli t.A.T.u. lauljatar Julia Volkova. Tantsuplatsil toimuva eest vastutavad avaõhtul Eesti R&B ja urbanmuusika suurkujud DJ Trigga koos DJ Novaga. Londonist saabub DJ-pulti Ministry Of Soundi taustaga ning Eestis palavalt armastatud DJ Skinz. 

“Privé saab olema ilusate inimeste ja muusikaarmastajate kohtumispaigaks, kus kandvaks märksõnaks on kvaliteet. Kindlasti jätkame rahvale armsaks saanud laupäevadega, kus sõna KRIIM saab omale täiesti uue sädeluse. Reedese programmi osas toimuvad samuti märkimisväärsed muudatused ning nendel päevadel hakkavad erinevad tuntud ürituste korraldajad läbi viima oma menukaid peo-formaate”, kommenteeris uue Privé programmi ja turunduse spetsialist Jennifer Einbach.“Oma pilgud suuname ka nädala sisese programmi tootmisesse. Privé on ainulaadne klubi, mis sobib tänu oma lavaja ruumilahendusele ideaalselt ka pisema teatri või kontserdi toimumiskohaks. Tänu värskele remondile saame klubi ruume pakkuda ka firmaüritusteks või muudeks toredateks sündmusteks”, lisas Einbach. 

Privé üheks uueks omanikuks ja eestvedajaks on meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson, kelle meelelahutus portfelli kuuluvad linna omanäolisemad restoranid Manna La Roosa, Tai Boh ja VS Cafe ning Eesti suurim retrofestival We Love the 90s ja vene popmuusika festival Tanzevalnaja Volna.

Privé esitleb oma uut logo kolmapäeval, 21. septembril, kui avatakse klubi Facebooki leht. Laudu ja VIP-teenuseid saab broneerima hakata alates 22 septembrist.