Erinevalt eelmistest aastatest toimub konkurss 12 kategoorias, millest 11 kategooria võitjad valib žürii ja ühe kategooria võitjad jäävad ajakirja lugejate otsustada.

Kõik senised konkursid (2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ja 2015) on saanud head tagasisidet nii meie lugejatelt kui ka koostööpartneritelt.
Konkursil Anne & Stiili Ilulemmik 2016 võivad osaleda  tooted, mis on lansseeritud (või lansseerimisel) ajavahemikus november 2015 kuni oktoober 2016. Lisaks on sel aastal uus kategooria “Aegumatu lemmik” – see koondab klientide lemmiktooteid, mis on olnud müügihitid juba aastaid.

Žüriisse kuuluvad: moelooja Tiina Talumees, ooperilaulja Helen Lokuta, jumestaja Liisa Chrislin Saleh, juuksur Olga Krõlova-Pihl, fotograaf Stina Kase, Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus, veebitoimetaja Helen Kalpus ning ilu- ja moetoimetaja Karolin Kuusik. Meestetooteid testivad ja hindavad telestaar Roald Johannson ja laulja Daniel Levi.

Anne & Stiili blogist saad jälgida, kuidas meie auväärt testijatel läheb. Esimesel nädalal võitsid testijate tähelepanu näiteks järgnevad tooted:

Tiina Kruus:

GlamLac Nail Lacquer

„Viimasel ajal tundub, et ka tavalakid on kiirelt geellakkidele järele võtnud välimuse ja püsivuse osas. See on hea uudis neile, kes eelistavad tavalakke kasvõi selle poolest, et nii saad nautida rohkem värvivaheldust küüntel. GlamLac annab kahekordse katmisega kauni täidlase tooni ja lakk püsib vähemalt nädala peal isegi kinnasteta majapidamistöid tehes! Viis pluss!“

Liisa-Chrislin Saleh:

Maybelline Master Strobing Stick

„Pakend võiks olla atraktiivsem – ei usu, et ma seda poest keset tänapäeva dekoratiivkosmeetika kirevat disainimöllu seda üles leiaksin. Aga toode ise on proovimist väärt! Tahket highlihting-kreempulka on väga lihtne ja mugav nahale kanda eriti just tavakasutajal, kes ei oma kosmeetikakotis pintslite arsenali. Toode ei sädele üleliia, vaid jätab kauni kuma. Kujutan ette, kuidas seda saaks kasutada pildistamistel nii kehal kui näol wet lookide loomisel. Väga positiivne üllataja!“

Helen Kalpus:

Nurme sügavpuhastav näoseep

„Superleid! Süsimust välimus on näoseebi puhul ootamatu, aga äge. Seep läheb käte vahel hõõrudes mõnusalt vahule ja lõhn on meeldivalt värske, nii et seda on lausa lust kasutada. Seep mõjub nahale silmnähtavalt hästi ja mu kuivusele kippuv nägu ei hakka pärast seebitamist kiskuma, vaid tundub täitsa pehme. Ja retromustriga roosa pappkarp näeb armas välja.“