Aaloemahla, vesikressi- ja kurgiekstraktiga rikastatud näopesuvaht puhastab õrnalt, kuid tõhusalt, eemaldades nahalt nii meigi kui päeva jooksul nahale kogunenud mustuse. Sisaldab kookose baasil toodetud õrnatoimelisi ja nahasõbralikke puhastavaid komponente. Nahaneutraalne Ph 5,5. Rikastatud mitme naha toimimist soodustava taimse ekstraktiga. Hind 13.50 (150 ml). Loe lähemalt SIIT! 

Testis büroojuht Äli Ditmann:

Alustuseks köitis mind pakend. Tavaliselt on puhastustooted näotus purgis, Joiki vahu aga paneks isegi riiulile ega peidaks sahtlisügavustesse. Järgmisena üllatas mind lõhn, värske kurgi-aaloe mõnus aroom. Vaht oli siidine, lõhnas imeliselt ja nägu sai puhtaks. Isegi tõrksa ripsmetušiga käitus viisakalt, hiljem duši alt peegli ette astudes ei ehmatanud mind üleni tahmane näomask, mida oleks veel pidanud hakkama näopiimaga eemaldama. Kokkuvõttes oli meeldiv üllatus, sest seni olen Joiki vastu ükskõikne olnud, välja arvatud muidugi küünlad!

Joiki dušiõli Fresh viinamarja seemne- ja avokaadoõliga

Luksuslikult siidine dušiõli muutub veega kokkupuutel pehmeks vahuks, mis puhastab õrnalt, nahka kuivatamata. Dušiõli värskes ja mitmetahulises aroomis segunevad õun, kurk ja tsitrusviljad eksootiliste lillede, muskuse ja puiduga. Hind 13.50 (200 ml). Loe lähemalt SIIT! 

Testis büroojuht Äli Ditmann:

Pakend on säravalt kena ja lõhn ebamaiselt värske. Lõhna poolest väga huvitav toode! Koostiselt siidine ja veega kokkupuutel nahal meeldivalt piimjas. Jättis kogu kehale toreda aroomi.