Vedelkeratiin taastab juukseid ja uuendab nende kvaliteeti, parandades kahjustatud osi nii sügaval juuksekarva sees kui selle pinnal. Merlyni eriliseks lemmikuks sai 1 minuti mask, mille 3D-värvierksusega murranguline tootevalem kinnitab värvikaitse 12 nädalaks.

Merlyni kommentaar: "Kuigi tegemist on Schwarzkopfi soodsama poeseeria, mitte profiseeriaga, on tulemus ikkagi hea. Meeldis, et juuksed on hästi kammitavad ja sirged ning mingeid pusasid ei ole. Meeldis ka toodete paks ja siidine konsistents, mida on mõnus juustesse kanda. Kindlasti on tegemist väärtustootega, kus saad soodsama hinnaga hea asja!"

Mis on juuksehooldus ja milleks seda vaja on?

Juuksehooldused on kõrgelt kontsentreeritud koostisainetega ja nende eesmärk on juuste hooldamine ja taastamine. Hooldused tagavad intensiivse hoolitsuse ja taasloovad juuksestruktuuri.

Kuidas see toimib?

Hooldused vähendavad elektrostaatilist laengut. Juuksekahjustused on negatiivse laenguga, samas kui hooldavad komponendid on positiivse laenguga. Juuste taastamise protsessis elimineerivad positiivsed komponendid negatiivsed kahjustused.

Kuidas kasutada?

Sõltuvalt pealekandmisviisist võib hooldusi kasutada niisketel või kuivadel juustel, need võivad olla juustesse jäetavad või väljapestavad. Üldjuhul on juustesse jäetavate hooldustoodete mõjuaeg kolm minutit kuni terve öö.

Millised hooldused on olemas?

Hoolduste alla kuuluvad seerumid, kreemid, vedelikud, spreid, maskid ja õlid.