Eva Pärnu lähistelt:

Minu jaoks on MyFitnessi MyTeam Challenge väga motiveeriv projekt. Nimelt tõusis mu kaal peale sünnitust väga kõrgeks. Õnneks olen nüüdseks toitumiskavasid järgides ja sörkimas käies saanud oma kaalu alla 65 kg peale. Nüüd on avanenud võimalus saada lisakilod lõpuks täielikult kontrolli alla. Saan käia reaalselt trennis ja teha teoks oma unistus – olla taas vormis ja füüsiliselt aktiivne.

Minu eesmärk on kaotada veel viimased 10 kilo, et lõppkaalul seisaks number 55 kg. Praeguseks olen teinud juba suure töö järgides peamiselt toitumiskavasid, kuid toitumiskavad ei tee lotendavat kõhtu, jalgu ja käsivart ilusaks. Selleks, et ilus välja näha, tuleb pingutada ja jalad kõhu alt välja ajada!

Mari Tallinnast:

Olen terve elu spordisõber olnud: algklassides suusatasin, hiljem esindasin kooli kergejõustikuga võrkpallivõistlustel, enam kui kümnel aastal olen suviti aktiivselt jooksmise ja rulluisutamisega tegelenud. Kahel korral (2014. ja 2015. aastal) olen läbinud poolmaratoni ning unistan kaugemas tulevikus ka täispika maratoni jooksmisest.

Kõlab, nagu oleks minu näol tegemist tõelise spordifanaatikuga? Paraku on viimane aasta möödunud nii, et jooksurajale ega spordisaali ma jõudnud ei ole – küll tundub, et pole piisavalt aega, siis jälle on sada teist põhjust miks just täna trenni minna ei saa (põhjuse leiab ju alati!). Muidugi võtavad kodu (olen vahva 5-aastase poisi ema), töö ja kool oma aja, aga tõtt-öelda kaotasin ma lihtsalt motivatsiooni. Viimase aasta jooksul pole möödunud päevagi, mil ma poleks mõelnud, et homme hakkan jälle sportlikuks ja tubliks, lähen trenni ning liigutan mägesid. Paraku aga on siiamaani puudu jäänud see viimane lõppstiimuli.

Mul on kindel soov ära proovida kõik need ülipõnevate nimedega rühmatreeningud nagu ballettone, PowerBody, GRIT STRENGTH®, Easytone balance, Toning/Functional Interval, BODYATTACK®, Uphill Spinning, BODYVIVE®, Fitness Rope45, Total Body HIIT ja kindlasti veel väga paljud teisedki!

Jaga
Kommentaarid