Erinevalt eelmistest aastatest toimub konkurss 12 kategoorias, millest 11 kategooria võitjad valib žürii ja ühe kategooria võitjad jäävad ajakirja lugejate otsustada.

Žüriisse kuuluvad: moelooja Tiina Talumees, ooperilaulja Helen Lokuta, jumestaja Liisa Chrislin Saleh, juuksur Olga Krõlova-Pihl, fotograaf Stina Kase, Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus, veebitoimetaja Helen Kalpus ning ilu- ja moetoimetaja Karolin Kuusik. Meestetooteid testivad ja hindavad telestaar Roald Johannson ja laulja Daniel Levi.

Anne & Stiili blogist saad jälgida, kuidas meie auväärt testijatel läheb. Sel nädalal võitsid testijate tähelepanu näiteks järgnevad tooted:

Karolin Kuusik:

Biotherm Total Renew Oil

Vahutav meigieemaldusõli on väga laheda koostisega. Pudelis on õli ja kui see veega kokku puutub, siis saab sellest healõhnaline puhastav vaht.

jane iredale Brow Pencil

Kulmupliiats on ideaalse tooniga (hallikaspruun) ja hästi peenike. Midagi käepärasemat on raske kulmude korrastamiseks soovida!

Tiina Talumees:

L’Occitane Hand Cream

L’Occitane hoiab oma head taset. Kätekreem on hea maheda lõhnaga ja teeb naha imeliselt elastseks ning pehmeks. Kuna kreemi konsistents on päris rasvane, peab ehk natukene vaeva nägema, et kreem kenasti sisse imenduks, aga tulemus on seda väärt!

Ogx Keratin Oil Shampoo

Šampoonide valik kaubandusvõrgus on päris meeletu ja selle õige leidmine, mis ei tee juuksed raskeks ega kahuseks, elektrit täis või raskesti soengusse seatavaks, tundub sama lootusetu nagu lotovõidu võitmine. Keratin Oil shampoon on väga mõnusa, vaid õrnalt-õrnalt magusa lõhnaga, superhästi vahutav ja peale pesu sõrmed lausa libisevad läbi juuste!

L´Oréal Paris Volume Million Lashes

Mina olen suur ripsmetuššide kasutaja. Vahel, kui on tohutult kiired ajad ja lihtsalt ei jõua hommikul enne uksest välja tormamist täismeiki teha, on üks hea ja kvaliteetne ripsmetušš tõeline elupäästja. Värvitud ripsmed toovad kohe näkku ilme ja fokusseeritud pilgu. Volume Million Lashes oli tõeliselt hea üllataja, ma ei ole seda varem kasutanud ja nüüd proovides vastas see kõikidele nõuetele, mida ühelt healt ripsmetušilt saaks oodata: seda oli mugav peale kanda, ripsmed ei kleepunud kokku, tekitas ilusa tiheda ja täidlase ripsmekaare. Ja lisaks kõigele muule oli teda ka õhtul mugav maha saada.

Liisa Chrislin Saleh:

Dr. Bronner's 18-in-1 Hemp Pure-Castile Soap Organic Citrus Orange

Pakend on nii megakirju, et ma pole päris kindel, mis on tooteinfo ja mis tootenimi. Kollane ja valge pole omavahel piisavas kontrastis, et korralikult kõiki kasutegureid välja lugeda, ja seetõttu läks minust algul mööda info, et lisaks dušigeeli funktsioonile saab selle imetootega ka raseerida, pesta juukseid, hambaid, nõusid, pesu, autot, koeri, lapsi jne! Kuna ma viimast kolme ei oma, katsetasin seda raseermisvahuna – super –, dušigeelina – värske sidrunilõhnaga ja väga mõnus – ning hambapastana – khmm… seebi ja sidruni maitse suus nõuavad veel harjumist. Kui kunagi matkale lähen, siis võtan kindlasti selle toote endaga kaasa!

Palmers Skin Therapy Cleansing Oil

Lihtne pakend, mis kuvab täpselt sisu – kuldkollane pesugeel reedab kohe, et siin sees ka niisutavad õlid. Mõnus kerge plastikpudel ja pump. Hindan väga oma aega ja mida kiiremini saan ilurituaalid tehtud, seda parem. Seega olen selles niisutavas, kuid samas kerge koostisega näopesuseebis leidnud kindla lemmiku. Maha tuleb kenasti ka veekindel ripsmetušš ja nahk ei jää kuivaks ega pingule.