Amway Artistry piiratud koguses kollektsioon Luxe Metallic leegitseb šikis hevi-metal stiilis. See on kollektsioon, mille inspiratsiooniallikaks on olnud praegu rõivamoes populaarne ja moelavadelt tuntud metallse läike luksuslikkus, draama ja põnevus.

Kätlin on andekas ja kaunis modell, kes on ajakirjaniku haridusega ja tantsib kabarees „Starlight Cabaret“. Kätlini tegemistel saad silma peal hoida tema Instagrami kontol.

Meigis kasutatud tooted:

Iga meigi teeb ülipüsivaks meigialuskreem. Ilupalsam ja täiustav aluskreem ARTISTRY EXACT FIT™ on välja töötatud puhta, täiustatud, ühtlase tooniga ja veatu jume loomiseks ning muudab naha värskeks ja niisutatuks. Läbipaistvat kerge koostisega kreemi võib kasutada eraldi või jumestuskreemi all selle nahal püsimise aja pikendamiseks.

Kauapüsiv jumestuskreem ARTISTRY EXACT FIT™ tagab veatu, loomuliku välimusega jumestuse kuni 24 tunniks.

Jumestust täiustav ARTISTRY EXACT FIT™ tolmpuuder aitab jumestuskreemil kauem nahal püsida, reguleerib rasueritust ja takistab naha läikivaks muutumist. Samas näed ja tunned, et nahk on loomulik – kõik täiusliku jume loomiseks

ARTISTRY™ uus läikivates nahatoonides 3D-puuder aitab kuue mitmes erinevas läikeastmes tooni abil iga päev sügisest jumestust luua. Ole uues kollektsioonis Hi-Tech Metallics peenetundeliselt võrgutav või erk ja julge – oma valik.

Vahetatava sisuga kulmupliiats on jumestamiseks ideaalne: see pole liiga kõva ega liiga pehme. Võimaldab rõhutada kulme ja anda neile loomuliku kuju. Komplekti kuulub ka kulmuhari. Eraldi on müügil ka pliiatsi täitesisu.

ARTISTRY™ uue lauvärvitrio Luxe Metallic abil saab imekiiresti moodsa meigi. Kolm külluslikku, metalset, sädelevat tooni – mitmekülgne Platinum (plaatina) ning julged Amethyst (ametüst) ja Emerald (smaragd) – annavad mitme miljoni pikselise pigmendisära ning puudriks muutuv kreem aitab luua täiusliku silmajumestuse.

ARTISTRY SIGNATURE EYES™volüümi andev ripsmetušš, toon must.

ARTISTRY SIGNATURE EYES™automaatne vedel kontuurpliiats, toon must.

ARTISTRY SIGNATURE COLOR huulepulk, mille koostis on immutatud looduslike õlidega, mis aitavad 36% enam niiskust lukustada.