Erinevalt eelmistest aastatest toimub konkurss 12 kategoorias, millest 11 kategooria võitjad valib žürii ja ühe kategooria võitjad jäävad ajakirja lugejate otsustada.

Žüriisse kuuluvad: moelooja Tiina Talumees, ooperilaulja Helen Lokuta, jumestaja Liisa Chrislin Saleh, juuksur Olga Krõlova-Pihl, fotograaf Stina Kase, Anne & Stiili peatoimetaja Tiina Kruus, veebitoimetaja Helen Kalpus ning ilu- ja moetoimetaja Karolin Kuusik. Meestetooteid testivad ja hindavad telestaar Roald Johannson ja laulja Daniel Levi.

Anne & Stiili blogist saad jälgida, kuidas meie auväärt testijatel läheb. Sel nädalal võitsid testijate tähelepanu näiteks järgnevad tooted:

Daniel Viinalass:

Abercrombie & Fitch First Instinct

Lõhn meenutab seda hetke, kui astud USAs sisse mõnda Abercrombie & Fitchi poodi. Aga tegelikult väga hea lõhnaga!

Stina Kase:  

Vichy Lifeactiv Serum 10 Supreme  

Tore on see, et näppu ei pea kreemipotti panema. Mugav kasutada. Seerum on siidise tekstuuriga ning muudab näo mõnusalt pehmeks ja toidetuks.

Moshi kehakoorija

Mudav pudel ja konsistents peopeale valamiseks, jätab naha pehmeks ja healõhnaliseks. Võiks riiulis olla küll.

Helen Kalpus:

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque  

Kui kandsin maski näole, pani see naha kipitama, nii et mu esmamulje polnud just parim. Aga kui olin selle maha pesnud, märkasin peeglisse vaadates, et näonahk näeb välja parem kui kunagi varem! Poorid olid justkui kadunud ja kogu nägu ühtlaselt siidine. Ma pole kunagi varem sellist efekti näinud!