Igal näol on oma eripära ja miimilised harjumused. Mul on hüperaktiivne miimika ja tänu sellele, et olen väga väljendusrikas inimene, on seda küll eemalt tore vaadata, aga näonahale see siiski hästi ei mõju. Mida emotsionaalsem ma olen, seda sügavamaks mu kortsud muutuvad.  Kui ma naeratan ja silmanurkadesse tekivad need pisikesed kortsukesed, siis mõistagi ei ole seal sile beebinahk, aga nende üle ma ei põe. Võtan neid kui positiivsusekortse, mis näitavad, et mul on valdavalt ikka suunurgad ülespoole. Nendega on väga okei elada! Küll aga on ka minul oma peavalukohad, nagu näiteks kurjusekorts otsmikul. See ei ole liiga tugev, aga seda on näha. Ma võin küll proovida hoida nägu nii, et see ei tuleks esile, aga lõpuks, kui ma olen oma loomulikus olekus, on seda ikkagi näha. Samuti häirivad mind liigsed horisontaalkortsud.

Eelnevalt olen peamiselt kasutanud kerge vanemisvastase toimega näohooldustooteid. Olen tegelikult väga tubli näonaha eest hoolitseja ja vaatan alati, mida üks või teine kreem sisaldab. Mul ei pea olema kõik tooted ökod, aga ma ei ole nõus endale ka ei-tea-mis-keemiat näkku toppima. Ühel hetkel tundus aga järjest loogilisem ütlus „sa oled see, mida sa sööd“. Miks mitte proovida oma näonaha eest hoolitseda midagi sisse juues? Rosena.ee veebipoest saadav Dermanutrix Drinkable Collagen on just üks sellist põhimõtet jälgivaid tooteid. Esmalt tegin muidugi selle toote kohta internetis palju uurimustööd, sest olen imetav ema ega soovi oma rinnapiima kvaliteedis mööndusi teha. Koostisaineid uurides selgus aga, et seal pole tõepoolest midagi karta vaja. Sain teada ka seda, et kollageen on väga oluline naha tervise ja noorusliku välimuse säilitamiseks. Vananedes selle tootmine aga väheneb. Siiski on võimalik ka siin midagi ära teha, sest üle  90% suukaudselt manustatud kollageenist imendub, ja mis kõige tähtsam – see koguneb nahas. Selles toidulisandis sisalduv kollageen on merelist päritolu, mida peetakse kõrgeima efektiivsusega kollageeniks.

Koostisainete nimekirja lugedes oli küll heameel selle naturaalsuse üle, kuid teisalt tekkis juba uus mõte – mis maitsega see meresaadusi täis jook küll võib olla? Õnneks on passioniviljaekstrat muutnud selle joogi väga meeldivaks.

Mulle tundub nii loogiline oma näonaha eest ka seesmiselt hoolt kanda. Mitte isegi ainult kuurina, vaid pidevalt.

NB Liina Randpere testitud toode on müügil www.rosena.ee dermakosmeetika e-poes ning novembrikuus leiab selle soodushinnaga.