Mis on kolm asja, mida naised peaksid meeste kohta teadma?

Mehed ei ole nii tõsised, kui nad üritavad näida. Mehed on ilged memmekad. Mehed üritavad olla mehed, kuigi nad ei saa ise ka täpselt aru, mida see tähendab.

Mille poolest mehed ja naised omavahel erinevad?

Naistega on parem suhelda, sest meestega suheldes kulub liiga palju auru müüride mahalammutamisele. See on mind nii ära tüüdanud. Soostereotüübi järgi on naised keerulised ja arusaamatud, aga minu kogemus on näidanud vastupidist. Hoopis mehed kannavad mingit mehe maski ja suruvad oma tundeid alla.

Mis on pikaealise suhte alused?

Ma arvan, et paarisuhte surm on see, kui teineteise olemasolu hakatakse võtma enesestmõistetavana. Siis kaob motivatsioon kaaslasele erilist tähelepanu pöörata ja teda üllatada nagu suhte alguses. Ta muutub osaks tapeedist ja mõtted liiguvad uuemate ja huvitavamate inimeste peale. Üks tark vana suhtenõustaja ütles kunagi, et pika suhte saladus on see, et iga päev tuleb suudelda. Ma arvan, et sisuliselt tähendab see, et iga päev on sul võimalik oma kaaslane taasavastada. Tähtis on iga päev talle tähelepanu pöörata, et sul oleks üldse võimalus teda märgata. Me ju kõik muutume pidevalt.

Kui paarisuhtes ei tunta enam teineteise vastu huvi ja peetakse teineteist tapeediks, siis avastataksegi ühel päeval enda kõrvalt keegi, kes on justkui tuttava näoga, aga täiesti võõras inimene. Niimoodi kasvataksegi lahku. See algab sellest tundest, et nii, suhe on mul nüüd olemas, selle asjaga on korras, ma ei pea enam selle nimel pingutama, mul on nüüd aega tegeleda muude tähtsate asjadega. Suhe pole kunagi valmis. See on protsess. Igapäevane suudlemine pikendab seda protsessi.