06.11.2016, 22:21
AASIAPÄRANE SUUPISTERETSEPT: Krevetid vürtsika kastmega
(kuuele kuni kaheksale)
- 500 g tooreid suuri krevette
- 1 küüslauguküüs
- sorts õli
- 3 sl magusat Tai tšillikastet
- 2 sl laimimahla
- 1 sl kalakastet
- soola
- koriandrilehti
Koori ja puhasta krevetid, aga jäta saba külge. Sega krevetid sortsu õli, soola ja hakitud küüslauguga ning lase 5 minutit maitsestuda. Vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja kuumuta grillelemendi all 2–3 minutit. Sega kokku kastme koostisained ja jaga 8 viinapitsi vahel. Pista krevetid pitsi ja puista peale koriandrilehti.
Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2015. aasta detsembrinumbris.