Elame ajas, mil kõigil on kiire ja eriti napib aega iseenda jaoks. Väsimus ja stress kummmitavad, nahk kaotab sära ja elastsuse, akne on sage külaline, juuksed on töötlemisest tuhmid ja rabedad... Rahu, ainult rahu! Palju saab ära teha väikeste tulemuslike sammudega.

1. Joo vett!

Nagu aamen kirikus kõlab superstaaride ja nende ihukosmeetikute suust: joo vett! Alusta hommikut klaasi sooja veega, mis äratab õrnalt seedekulgla ja kogu organismi. Veelgi tõhusam on, kui pigistad sinna poole sidruni mahla, mis muudab vee aluseliseks. 

2. Maga selili!

Kosmeetikud võivad kehastuda Sherlockiks ja ära arvata, kummal küljel sa magada tavatsed. Nägu padjas magamine ole ilu-uni, vaid toob hoopis lisakortse sinu palgele. Harju magama selili – aseta mõlemale poole pead padjad, et sa ei saaks end unes pöörata.

3. Toitumine korda!

Jäta oma menüüst nädalaks välja alkohol, rafineeritud suhkur, töödeldud piima- ja lihatooted, samuti valge jahu (sh pastaroad). Superdieedid leevendavad hetkeks olukorda, aga pärast nende lõppu kogunevad veel lisakilodki puusadele. Seega muuda tervislik toitumine elustiiliks ning sa näed, kuidas näonahk selgineb ja organismi energitase tõuseb!

4. Printsess kristallmatil

Staaride (Demi Moore, Naomi Watts, Kate Bosworth) iluguru Terri Lawton lamab viiel-kuuel päeval nädalas pool tundi ametüstikristallidest matil. See näeb välja nagu tavaline joogamatt, aga toodab infrapunakiirgust, negatiivse laenguga ioone ja kristallide energiat. See aitavat krooniliste valude vastu ning olevat detokseeriva ja kaalulangetava mõjuga.