Sellel nädalal ma omale uusi väljakutseid ei valinud, kuna põlv oli eelmisest nädalast saadik väga valus. Külastasin neljal korral trenni kõht, selg, tuhar ja ühe korra jõudsin ka BodyCombatisse. Kõige positiivsemalt üllatasid mind minu lemmiktreenerite Mailiis Stoltsi ja Triin Tõntsi tunnid, kuna nad olid valinud uut muusikat ja ka kavas muudatusi teinud. Uus muusika annab vahel hirmu palju särtsu juurde. Mulle meeldib see, et nende rühmatrennid ei muutu kunagi üksluiseks ja igavaks, sest alati on ootamas midagi teistsugust.

Hetkel on trenniharjumus tugevalt sees, kuid peamiseks mureallikaks on toitumine. Nii palju on igasugu üritusi ja sünnipäevi, kus pakutakse maailma parimaid kooke, jube raske on neile ei öelda. Pean ikka uuest nädalast Marek Kalmuse tehtud toitumiskava uuesti luubi alla võtma ja näpuga järge hakkama ajama, nii kauaks, kuni jälle korralik toitumisharjumus on sisse kujunenud. 

Uuel nädalal loodan katsetada ka uusi huvitavaid trenni nagu Yogafit, kuulsin selle kohta palju kiidusõnu.

Krõõt:

Eelmisel nädalal olin kuidagi väsinud (võib ennustada, et sünnipäevapidustuste tõttu) ja seetõttu jõudsin trenni vaid korra.

Käisin esimest korda elus Brazil Butt Liftis. Lisaks nimele intrigeeris ka see, et mitmel varasemal korral, kui olin püüdnud end sinna registreerida, oli tund täiesti täis broneeritud ning ootejärjekordki muljetavaldav. Ja põhjusega – Mihkel Vabriti juhendamisel higistas saalitäis naisi end 45 minutiga täiesti kaltsmärjaks, samal ajal olid harjutused täiesti jõukohased ning treeneri suhtumine ning meeleolu väga super ja tasemel. Hetkeseisuga on tegu vist mu lemmiktreeninguga ning proovin sinna veel kindlasti jõuda.

Jaga
Kommentaarid