Viimaste nädalate trennitegemisest pole suurt midagi välja tulnud sellel lihtsal põhjusel, et Kanaari saartel MyFitnessi klubisid ei leidu. Päev peale naasmist olin aga jälle tuttavas Viimsi saalis ja võtsin seekord ühekorraga ette nii BodyPumpi kui MyFitAbsi, sest õnneks on keegi nutikas inimene sellise lahendusega treeningkava ka kokku pannud.

1+1 trenn mulle väga sobis – BodyPump on muidugi ka eraldi tunniajase treeninguna hea, kuid mulle kui algajale on see ikka korralik väljakutse (peale eelmist korda oli mitu päeva raske käsi ja jalgu ilma oigamiseta liigutada). Kui pikem paus sisse satub jääma, siis seda enam. Kerelihaste trenn MyFitAbs on samuti tõhus, kuid pelgalt pool tundi trenniaega on minu arvates jälle vähe ning siis proovin alati kas mõne vähem lihaspingutust nõudva treeningu otsa teha (nt Bodybalance) või siis jõusaalis muid lihasgruppe juurde treenida. Niisiis ideaalne kombo kahest heast treeningust on minu jaoks vist nüüd küll see keeruliselt ühe raksuga välja hääldatav BodyPump30 + MyFitAbs ja lähen sinna kindlasti jälle.

Kätte jõudnud treeningnädalal tahan kindlasti oma silmaga üle vaadata uhiuue Pirita MyFitness klubi ja eks peale pausi tuleb nüüd end vist rohkem liigutada ka, sest jaksu kippus juba nüüd väheks jääma. Õnneks näevad ka TeamChallenge’i treenimisreeglid ette, et kuu viimasel nädalal saab oma puudutud trennid tasa teha, nii et tiimikaaslaste ees päris häbisse jääma ei pea. :)

Krõõt:

Möödunud nädalal täitsin oma isikliku eesmärgi ja jõudsin trenni kolmel korral. Kaks BodyBalance'it ning nende vahel miskit täiesti uut. Ringtreening! Sain seal teada, milline on mu super personaaltreener Kaspar Kaldoja rühmatrenni juhendades. Ikka sama super – hästi läbimõeldud ning huvitavad harjutused, samas tempo nagu sõjaväetreeningus, meeleolu siiski laes ja positiivne.

Olin trenni lõpuks end täiesti läbi higistanud ning näost meenutasin eelkõige peeti, mõned harjutused käisid veidi üle jõu, kuid tuju oli tänu rõõmsale seltskonnale tõttu laes. Trehvasin trennis ka ühe toreda kolleegiga, kes on kordades pikema trennikogemusega ning paremas vormis kui mina. Võtsime harjutuste jaoks paari ja niivõrd heas vormis trennikaaslase kõrval rassimine selgus olevat täielik motivatsiooni tipp. Pingutasin veel rohkem, et veidigi temaga samal tasemel olla. 

Pikemalt Kaspari seltsis ringtreeninud rääkisid, et kõik trennid pidid olema uute harjutustega ja alati põnevad, seega proovin sinna kindlasti veel jõuda.

Eva:

Jõusaali ABC tundi juhendas personaaltreener Karl Sutt, alustasime sellest, et järgemööda näitas ta läbi kogu tehnika. Karl seletas, kuidas harjutusi õigesti teha ning masinaid korrektselt kasutada ja andis ka omapoolseid soovitusi efektiivsemaks treeninguks. Ta vaatas üle minu tehnika ning vajadusel parandas mind. Mulle meeldis väga, et ta arvestas minu vigastatud põlvega ja pakkus erinevaid alternatiive, kuidas koormust jalale vähenda saaksin. Kui mul oleks vaja personaaltreenerit, siis ma valiksin kindlasti Karli, kuna ta on selline inimene, kellega on lihtne suhelda, ja ühtlasi on ka väga mõistev. Usun, et treeningute edu sõltub palju ka omavahelisest suhtlusest ja tähtis on see, et saaksid treeneriga vabalt rääkida ning ühiselt leida just sulle sobivaid lahendusi.
Kolmapäeval peale BodyPumpi tundsin, et energiat ja jaksu veel on ning mõtlesin minna ennast pisut venitama BodyBalance’i tundi, mida juhendas särav ja päikseline Marge Rull. Eeldasin, et tegemist on väga kerge trenniga kus lihtsalt kulgeme ja painutame. Tegelikkuses olid elemendid olid päris keerulised ja nõudsid tähelepanu ning keskendumist. Igal harjutusel oli ka oma nimetus nagu näiteks ründav kobra, koer, päikesesõdalane. Lihastreeningu osa lõppedes algas mõnus venitusosa ning kui sa suudad oma mõtted välja lülitada, siis pisut tundub nagu oleksid spaas, sest lihtsalt nii mõnus ja hea on olla.

Kõige naljakam kogu trenni juures oli see, et lõpus me võtsime tekid ja kuskil viis minutit pikutasime ja magasime. Alguses mõtlesin, et kas see oli nüüd nali või ma päriselt pean ka teki all magama. Tuled pandi kustu ja nii me lõõgastava muusika saatel seal kulgesime. Mina sulgesin silmad ja kujutasin ette end palmisaarel sooja päikese all, meeletult mõnus oli! See on just selline trenn, mis ei ole füüsiliselt koormav, vaid toidab keha ja vaimu.

Jaga
Kommentaarid