Olen proovinud paljusid vananemisvastaseid ja kortse siluvaid tooteid, ka väga kalleid. Näiteks erinevaid hüaroloonhappega sarju, aga need pole mulle sobinud. Mul on kuiv nahk ja sellised tooted tavaliselt kuivatavad seda veelgi. Olen alati tundnud neid kasutades, kuidas nahk kisub ja kipitab. Ebamugavustunde pärast on need tooted alati vannitoariiulile seisma jäänud. Sellepärast pidin enne tähtsaid üritusi alati pöörduma professionaalse jumestaja poole, kes oskaks mu miimika- ja ka vanusest tulenevaid kortse visuaalselt peita.

Rahvusvaheliselt tuntud hitt-toode

Probleemi guugeldades leidsin sellise toote nagu Biotopix Specific Flashlift, mis lubab kortsud kaotada kõigest kolme minutiga ja ka nende tekkimist pidurdada. Kuna tegemist on maailmas laialt tuntud ja palju kiidetud tootega ning mulle üllatuseks selgus, et see on saadaval ka Eestis, otsustasin seda proovida.

Uus lemmik

Minu ootused sellele kreemile olid suured. Õnneks ei pidanud ma ka pettuma. Seerumit peale kandes võib tõesti juba kolme minuti pärast nautida siledamat nägu ning selle mõju kestab lausa 12 tundi. Olen märganud, et pärast toote kasutamist on ka puuderkreemi pealekandmine palju lihtsam. Tulemus jääb palju ilusam ja ühtlasem. Seerumi konsistents on ülimõnus – see ei jäta mu nahka kiskuma ega tekita mingit maskitunnet. Nahk on pärast seerumi kasutamist sile ja pehme ning säilitab oma elastsuse. Täpselt nii nagu olen juba aastaid tahtnud! Olen selle leiuga väga rahul. See on minu uus lemmikkreem.

Krista Lensini poolt testitud toode on müügil www.rosena.ee dermakosmeetika e-poes ning detsembrikuus saab selle ning palju muid tooteid soetada 20% soodsama hinnaga, kasutades ostukorvis koodi: KREEM16

Vaata videost, kui kiiresti Flashliftile toimib!