“Mul on eluaeg olnud kriips kehaehitus, võin süüa palju tahan, trullakaks ei lähe. Välja näha seda pole, aga kehasisene rasv koguneb ja mõtlesin end käsile võtta. Üritan piirata lihasöömist, kuid taimetoitlane ei ole. Ning eks noor inimene ikkagi võtab vahepeal napsu, aga oktoobris tegin alkovaba kuu. Täielikuks loobumiseks peaks ilmselt tundma, et oled üle piiri läinud ja enam üldse ei taha.  

Äärmuslikes tingimustes ma esinenud ei ole. Esinedes tunnen adrenaliini, aga näiteks Eesti Laulu ajal olin rohkem närvis kui Eurovisioonil! Seal oli kõik nii tšill ja sõbralik, juba jõudis ununeda, et tegu on otse-eetris telesaatega. Enne mu esinemist näidati muusikalist postkaarti, kus oli näha minu pepu. See tekitas tunde, et olen end publiku ees juba paljaks võtnud ja karta pole midagi.

Hiljuti osalesin saates “Su nägu kõlab tuttavalt” (Jüri lasi valla falsetihäälse ja neoonretuusides Olivia Newton-Johni – toim) ja jumala tore oli! Esimesse trenni läksin teksapükste ja triiksärgiga, mõtlesin, et mis seal ikka, aga õudne, pärast olid lihased nii valusad! Järgmistesse proovidesse siirdusin juba trenniriietes, rätik ja veepudel kaasas. Esinemiskostüüm oli liibuv, aga mu jooksuretuusid on ju samasugused.”

Jaga
Kommentaarid