Mida juba praegu seoses jõuludega ootad?

Ma ei pelga üldse seda, et jõulutemaatika juba novembri alguses kaubandusse ilmub. Mulle meeldib meeleolu, mis enne jõule valitseb. Siginat-saginat on palju, jõulumuusikat ja tulukesi, kodus on hubane, küünlad põlevad ja hõõgvein tulel. Lisaks meeldib mulle teha kingitusi, mis on ilusasti pakitud. Kõlab nagu muinasjutt ja siis saabuvad pühad, paar päeva vaikust. Kuid uue aasta esimestel päevadel tekib soov kõik jõuluteemaline silme alt jälle ära panna. 

Mis on olnud parim jõulukink, mis sa kunagi saanud oled?

Käekell, mille sain kingiks oma abikaasalt, kellega olime siis vaid pool aastat koos olnud. Kingituse juures meeldiski sel hetkel enim just see, kui hästi oli ta mu maitset tabanud. Lahedaid üllatusi, mis alatiseks meelde jäävad, on mulle tehtud mitmeid, kuid need pole jõuludega seotud.

Milline on olnud parim jõulukink, mida ise oled teinud? 

Parimaks kingiks pean läbimõeldud kingitust. Üldiselt panen tähele, mida inimesed on maininud ja mis neile meeldida võiks. Eelmisel aastal hakkasin parima sõbranna kingiga tegelema mitu kuud varem, et õigeks ajaks fotoraamat valmis saada. Selleks töötasin läbi korraliku pildiarhiivi, mis ulatus kümne aasta taha.

Jaga
Kommentaarid