Südikas ja üdini naiselik omanimelise ilukabineti omanik Marju Karin ei ole alati kaunitare veel kaunimaks „tuuninud“. Ta alustas oma karjääri hoopis karmimate teemade nagu esmaabi õpetamisega ja on üle 15 aasta praktiseerinud erakorralises meditsiinis. Esmaabi õpe toimub nii täiskasvanutele kui ka lastele eesti ja vene keeles. Just ilust, elust ja surmast mõtiskledes meie meigivestlus kulgeb.

Peotujule häälestab meid armastatud meigikunstnik Katrin Sangla, kel täitus sel aastal 25 aastat jumestusstaaži. Vaatame Katrini lemmiktöid läbi aegade ja staarmeikar näitab ette ülilihtsa peomeigi, millega iga naine võib hakkama saada ja särada peoõhtul ehast koiduni. Modelliks on noor ja andekas laulja Tiina Adamson.

Meestele tutvustab uusi huvitavaid tooteid Katrin Kuldma oma šikis südalinna butiigis Amanjeda. Mis oleks parim kingitus kallimale, pojale isale või vanaisale – seda kõike näed saates!

Vaata „Stiilistuudiot“  laupäeval, 24. detsembril kell 11.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 25. detsembril kell 18.50.

Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT.

Jaga
Kommentaarid