Kiire elutempo hoolitseb selle eest, et föönitame täiskuumusel juuksed kuivaks, jookseme välja külma õhu kätte ning põhjaliku juuksehoolduse arvelt hoiame õhtuti ja hommikuti uneaega kokku. Nii muutuvad juuksed kergesti kuivaks ja rabedaks, kipuvad murduma ning hakkavad hädasti niisutust vajama.

Lisaks tavapärasele šampoonile ja palsamile vajavad kurnatud juuksed erihooldust, mis aitaks kahjustusi parandada ning taastada juuste loomulikku sära ja elujõudu – seda tegelikult olenemata aastaajast! Omaette oskus on valida laia kaubavaliku hulgast just need professionaalsed erihooldustooted, mis toimivad kiirelt ja efektiivselt, taastades juuste struktuuri ning vajaliku niiskussisalduse.

Näiteks pakub Gliss Kur mitmeid juustesse jäetavaid tooteid, mis kindlustavad juustele tõhusa ja luksusliku hoolitsuse. Aega võtab selline lisahooldus kõige rohkem paar minutit. Gliss Kuri juukseekspert soovitab selleks kolme lahendust:

Gliss Kur 6 Miracles õliekstrakt on välja töötatud kõikidele juuksetüüpidele. Esmaklassiline tootevalem luksusliku pequi-, maruula-, argaani- ja monoiõli seguga toob juustele kiiret kasu mitmel erineval moel: juuksed on intensiivselt hooldatud ja kuumtöötlemise eest kaitstud; säbruvastane, antistaatiline ja tugevdav toime muudab juuksed pehmeks, terveks ja paremini kammitavaks; tänu toote kõrgklassilisele tootevalemile saab juukseid paremini soengusse sättida ning vähenevad lõhenenud juukseotsad! Ekstrakt on juustesse jäetav või paariminutilise mõjuajaga väljapestav ning igapäevaselt kasutatav.

Gliss Kur Daily Oil Elixir on spetsiaalselt kokku pandud väga kahjustatud ja kuivade juuste hoolduseks. Erakordselt hinnaliste õlide segu sisaldav eliksiir toidab juukseid intensiivselt, neid oma kerge koostisega raskeks muutmata. Tänu innovatiivsele auru-tehnoloogiale imbuvad õlid ilma jääkideta juustesse. Eliksiir muudab kuivad, tuhmid ja kahjustatud juuksed nõtkeks, kergesti kammitavaks ning säravaks. Tegemist on juustesse jäetava või paariminutilise mõjuajaga väljapestava ning igapäevaselt kasutatava hoolitsusega.

Gliss Kur Ultimate Oil Elixir seerum aitab parandada eelkõige ülekoormatud ja rabedaid, murduma kippuvaid juukseid. Seerum toitva õli eliksiiri ja kuldsete osakestega tugevdab juuksestruktuuri ilma juukseid koormamata. Tulemuseks on vähem murduvad, rikkalikult toidetud, taastatud, nõtked ja säravad juuksed! Juustesse jäetav ja 2-3 korda nädalas kasutatav eliksiir kuulub intensiivselt toitvasse Gliss Kur Ulitamate Oil juuksehooldussarja, milles kõik tooted alustades ka šampoonidest ja palsamitest sisaldavad toitva õli eliksiiri.