Poliitik Yoko Alender

“Ma ei arva, et konflikti peab iga hinna eest vältima. Parem öelda ausalt välja, mida keegi tunneb või mõtleb, siis on võimalik edasi minna. Mitte keegi pole mõtetelugeja. Võid küll ise arvata, et ma annan ju väga selgelt mõista, aga kui otse välja ei ütle, ei saa teine sinust aru.”

Näitleja Evelin Võigemast

“Tohutult lihtne oleks langeda sellesse lõksu, et võib-olla keegi teine on mulle ikkagi parem. Kui aga järele mõelda, siis tavaliselt käivad igas heas peres tülid pisiasjade pärast ja vaatamata väikestele nääklemistele on tegelikult väga hea koos olla.”

Moelooja Tiina Talumees

“Abikaasade vahetamine on ju tegelikult ainult probleemide vahetamine.”

Bravuuritar Anu Saagim

“Saan kõigiga hästi läbi. Olenemata ametist või positsioonist on inimesed ikka inimesed. Lugesin kusagilt, et sa oled täpselt nii edukas, kui palju sa suudad ühe päeva jooksul teha ebamugavaid telefonikõnesid. Viimastel aastatel olen seda julgelt järginud.”

Muusik Stig Rästa

“Proovi pahasoovlikke inimesi vältida ja kuluta nende peale nii vähe aega ja energiat kui võimalik. Neil on kindlasti mingi põhjus, miks nad nii kurjaks läksid, aga sa ei pea seda välja selgitama. Nähtavasti on neil palju halvem elu kui sul.”

Kirjanik Margus Karu

“Enamikule meist pole määratud vaid üht hingesugulast. Sinu eluteele tuleb pidevalt uusi inimesi, võimalusi, pakkumisi. Kui sa kogu aeg pelgad, siis magadki maha.”

Selgeltnägija Tene Laul

“Üks hea reegel on teha teisele seda, mida ise temalt soovid. Ei saa oodata, et tema sind üllataks.”

Moelooja Tiina Talumees

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta jaanuarinumbris. 

Jaga
Kommentaarid