• 250 g täisterakaerahelbeid
  • 200 g kuivatatud jõhvikaid
  • 100 g valget šokolaadi
  • 2 sl seesamiseemneid
  • 50 g kookoshelbeid
  • 50 g mandlilaaste
  • 90 g mett
  • 3 sl külmpressoliiviõli
  • 1 tl riivitud sidrunikoort ja sorts sidrunimahla
  • 2 sl õietolmu
  • ¼ tl meresoola

Vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile kaerahelbed, seesamiseemned, kookoshelbed, mandlilaastud ja sool ning sega läbi. Keeruta kausis kokku mesi, õli, sidrunikoor ja -mahl ning vala kaerahelbesegule. Sega kõik korralikult läbi ja küpseta 180kraadises ahjus u 20 minutit, vahepeal paar korda ettevaatlikult segades. Valmis küpsenud pannitäie hulka sega šokolaad, jõhvikad ja õietolm ning lase enne serveerimist täielikult jahtuda. Serveeri näiteks koos piima või paksema jogurti ja granaatõunaseemnetega.

Müslisegu saad säilitada õhukindlalt suletud purgis.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta jaanuarinumbris.