Uurime, mis on Laine kauni välimuse ja viljaka ühiskondliku tegevuse saladus. Laine räägib oma kogemusest erinevate toitumisstiilidega ning avaldab dieedi, millega ta on saavutanud ideaalkaalu. Lisaks selgitab Laine, mida ta peab silmas, kui valib veebruaris toimuva Eesti Vabariigi aastapäeva kleiti. Saame teada, millist ühte ja sama kreemi kasutab Laine alates aastast 1998!

Moeloojad On Majas ehk M.O.M. on koht, kus saavad kokku Eesti disaini armastavad moehuvilised ja Eesti andekad moeloojad, kes on ka tihti ise kohal. See on suurepärane võimalus kohtuda Eesti disaineritega silmast silma ja osta neilt hooaja lemmikriideid ja -aksessuaare. Pop-up-pood on kuni 10. veebruarini maandunud Tallinnas Stockmanni kolmandal korrusel. Oma loomingust räägivad moedisainerid Riina Põldroos, Kirill Safonov ja Iris Janvieri konsultant Natalie Korovina.

Külli Koik, Tradehouse'i juuksepikenduste ja parukapoe konsultant näitab saatejuht Reet Härmatile, kuidas saada kiirelt tähtsa ürituse või fotosessiooni jaoks ajutiselt pikad ja tihedad juuksed.

Vaata Stiilistuudio saadet laupäeval, 21. jaanuaril kell 11.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 22. jaanuaril kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Jaga
Kommentaarid