Restoran ei paku üksnes väga mõnusat à la carte’i menüüd, vaid ka päevasööke. Kesklinnast vaid 10 minuti autosõidu kaugusel asuvas toidukohas oli meie külastuse päeval lõunamenüüs mitu päevapraadi, -suppi ja -salatit (näiteks lõhepasta 4.50, praetud räimed 5.50 ja loomakebab 5.90).

Peakokk Jaak Hiibuse loodud menüüs on loomulikult aukohal mereannid ja kalad – austrid, sardiinid, tursk, forell, Prantsuse mereannisupp bouillabaisse ja kindlasti ühed Eesti parimad kammkarbid (9.95). Rohkelt valikut on aga ka neil, kes kala ei armasta: hummus ja serrano, carpaccio, läätsesalat kanaga, kitsejuustusalat, part ja maheveise sisefilee (16.95). Ka taimetoitlasi pole hooleta jäetud: hummus, läätsesalat, brokoli-spinatisupp, seenerisoto, inkade kuld ehk pearoog kinoaga (6.95). Uuest aastast on plaanis taimetoiduroogi veelgi lisada. Magustoitudeks on üllatav ja suurepärane sidrunisorbett proseccoga (4.50), klassikaline šokolaadifondant ja päevakoogid.

Hoia silm peal ka Sardiinide Facebooki-lehel, sest plaanis on esinejad ja eriõhtusöögid. Meile mõjusid sõit mööda mereäärt ja head maitsed koos kauni vaatega keset tööpäeva just nagu meditatsioon!

Jaga
Kommentaarid