Kes on Liina Ariadne Pedanik?

Olen tagasihoidlikult rõõmsameelne ja alati positiivne 18-aastane tütarlaps Viimsist.

Kas laulmispisiku oled saanud emalt, kes on lauluõpetaja?

Olen tõesti. Kui ema ei oleks minu vanuses tegelenud laulmisega ega oleks praegu lauluõpetaja, siis arvan, et mu tee laulmiseni poleks nii lihtne olnud.

Kas kirjutad ka ise laule? Milliseid pille valdad?

Olen kirjutanud mõned laulud sahtlipõhja. Võibolla kunagi tulevikus saan esitada omaloomingut, kuid sinna on veel pikk tee. Käisin ka neli aastat muusikakoolis ja õppisin trompetit. Mõned aastad tagasi avastasin enda jaoks kitarri ja õppisin peamised akordid interneti abil selgeks.

Kuidas sattusid "Eesti laulu" konkursile?

Anni Rahula võttis minuga ühendust ja uuris, kas sooviksin tema, Margus Piiki ja Tomi Rahula kirjutatud laulu proovida. Ma polnud veel ühtegi demo kuulnud, aga nõustusin koheselt, sest tegu on väga andekate muusikutega. Sealt edasi tuli ka otsus saata laul "Eesti laulule".

Mis tunded sind valdasid, kui Tomi Rahula sulle teatas, et lugu on pääsenud poolfinaali?

Olin koolis, kui sain kõne Tomilt, et kas ma õhtul ikka “Ringvaadet” vaatan. Järgmisel hetkel soovis ta mulle õnne poolfinaali pääsemise puhul. Tundsin, kuidas süda hakkas nii kiiresti lööma ja käed nii värisema, et kukutasin peaaegu telefoni maha. Esimesena mõtlesin, et mis nüüd küll edasi saab. Peale seda helistasin kohe emale, kellel vererõhk tõusis, nii et ta pidi kõne ära panema.

“Feel Me Now” on välismaiste eurovisioonifännide koostatud edetabelites favoriitide hulgas. Mis tundeid see sinus tekitab?

See on meeletult tore, sest suhtlen iga päev fännidega teistest Euroopa riikidest, kes hoiavad mulle väga pöialt. Mul on väga hea meel, et “Feel Me Now” on nii positiivselt vastu võetud ka väljaspool Eestit.

Mida peale keskkooli lõpetamist edasi plaanid teha?

Ma arvan, et muusika jääb alati minu elu suureks osaks. Praegune plaan on minna õppima kosmeetiku eriala. Tulevikus sooviksin kindlasti töötada nii muusikuna kui ka tegeleda oma põhitööga.

Kas oled varem suuremale publikule esinenud?

Ei ole, kuid usun, et saan "Eesti laulult" väga hea kogemuse.

Mis sind motiveerib?

Mind motiveerivad teised head muusikud Eesti muusikamaastikul. Juba sellest ajast saati, kui olin päris väike, mäletan, et peale kontsertidel käimist tundsin, et see on see, millega tegeleda tahan.

Jaga
Kommentaarid