Eesti teatri grand old lady Ita Ever – uskumatu, kuidas väärikas eas daam mõjub nooruslikumalt kui paljud nooremad ja siredamad ballikülalised! Ita on lihtsalt super – glamuurne kleit, täiuslik meik ja soeng. Ei jää muud midagi teha, kui lihtsalt imestusest pikali kukkuda! Ei mingit tagasihoidlikku võltsvagadust ja musta, vaid sõõm värsket õhku.

Majandustegelase Mati Polli abikaasa Anne Polli – suurepärane näide sellest, kuidas lihtsalõikelist tumedat kleiti „ehmatada“: tulemus on ootamatu, originaalne ja pilkupüüdev.

Muusikud Anna Põldvee ja Erki Pärnoja – kaunis kooslus: šikk ülikond ning trendikas kleit, mis paistab heas mõttes silma ja jätab noorusliku mulje.

Euroopa komisjoni pressiesindaja Annikky Lamp – kindla peale balli kõige huvitavam kangavalik. Stiilse härra kõrval mõjub daam sireenina: ebamaine, ebaeestlaslik ja ülimalt elegantne.

Poliitik Kaia Iva – väärikalt ja kuningannalikult mõjuv daam on karge ja malbe ühekorraga. Pastelne kleit mis võiks väga lihtsasti muutuda teiste piduliste taustal fooniks, kuid ei tee seda mitte.

Silberauto juhatuse esimehe Väino Kaldoja abikaasa Reet Kaldoja – huvitav värv ja eriline vorm eristub teiste seast. Mitte ainult verisulis noorekesed ei oma privileegi kanda julgeid värve – ka kvaliteetdaamid võivad panna käredad toonid enda kasuks tööle.

Poliitik Ivar Padari abikaasa Kristel Voltenberg  – hea näide sellest, et must kleit ei pruugi olla üldse igav ja turvaline valik. Kui mängida oskuslikult vormiga ja lisada põnevaid detaile, on tulemus suurepärane.

Poliitik Marko Mihkelsoni kaaslane Tuuli Semevsky – helerohelises kleidis värske ja imekaunis sireen keset ühtlaselt tumedat massi lausa paitab silma.

Helen Sildna – ainulaadsus ääretus lihtsuses. The devil is in the detail.

Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo – loomulikult teavad ehte- ja moekunstnik kõige paremini, kuidas ülimaitsekalt riietuda.

Jaga
Kommentaarid