Urve Palo – korrektne meik ja elegantse joonega soeng, sobib kandjale hästi. Hea on näha, kui meigipõhi on piisavalt matt. Üleliigsed läiked võivad fotol võimenduda ja seda ei ole kaunis vaadata.

Triinu Ossinovski – valge kleidi juurde on valitud kaunis õrn jumestus, rahulik roosa huultel mõjub eriti armsalt. Soeng pehme naiseliku joonega, aga ürituse jaoks piisavalt pidulik.

Ly Mikheim ja Kaie Mikheim – lõbusalt juuksetooniga harmoneeruv kleit ja paras jumestus sobivad kokku. Tütre romantiline soeng sobitub samuti kleidil oleva disaini elemendiga. Meik viimistletud ja külmades toonides, kandja isikupära esiletoov.

Heidi Purga – tukk on paraja pikkusega, ei riiva silmi. Kelmikad hobusesabast välja jäetud juuksesiilud muudavad ilme mängulisemaks. Kaunis huulevärv ja puhas meigipõhi, igati eeskujulik peojumestus.

Marilin Look – näide, kuidas lihtne soeng mõjub stiilselt ja pidulikult. Pilkupüüdvad kõrvarõngad on omal kohal ja ei näi selgel taustal ülepakutud. Jumestus on paraja tugevusega, mis sobib tema skandinaavialiku tüpaažiga.

Mai Palling – eriti äge lahendus huulevärvi puhul, kokkumäng kleiditooniga. Silmad on küllaltki tugevalt jumestatud, aga huulte heledus mahendab suitsusilma efekti ega tee kandjat vanemaks nagu võib tugeva silmameigi puhul tihti juhtuda.

Daria Tarassova – lüürilis-romantiline soeng, täiendab imehästi kleidi voogavat vormi. Veidi „kasteläikene“ meigipõhi sobib, sest kandja nahk on ideaalne ja pole ohtu nahadefektide väljatulekul. Sumeda varjutusega silmad ja korrektne kulmujoon annavad koos keskmise tugevusega huulevärviga ilusa koosluse.

Sandra Vabarna – üks ütlemata armas stiilinäide, naturaalne meik on siin igati õige valik. Sandra saab seda endale lubada, sest nägu on ilmekas ja silmade loomulik sära ei vaja täiendavat jumestust.

Kadri Simson – apelsini värvi kleiditoon on julge valik, aga selle juurde on kandja osanud valida sobiva soengustiili. Jumestus kaunistab kandjat, ei ole liiga võimukates toonides. Lai naeratus pildistatava näol näitab, et fotovälgu ees on hea ja mugav olla, mis on tegelikult õige jumestuse tunnus.

Jaga
Kommentaarid