Millistes värvides end kevadel trendikana tunda, näeme Baltika kevadsuvisel moeetendusel. Tallinna külje all Hansaplanti aianduskeskuses toimus moeshow, kus näidati Montoni, Mosaici, Baltmani, Ivo Nikkolo ja Bastioni kevadsuviseid kollektsioone. Üritust väisasid Eesti moebrändide kliendid ning paljud moeasjatundjad ja -huvilised. Spetsiaalselt selleks õhtuks loodi floristi ja aiandusõppejõu Marek Jakobi eestvedamisel Eesti suurim lillesein, mis tõi ruumi kevadlillede lõhna.

Kuidas sirgub väikesest tähest suur? Igatahes mitte kapsapeenras! Alustava Tähe Kooli – Star Kids Agency juhataja ja asutaja Ireni Erbi selgitab, et eelkõige on kool imidžilaboratoorium, mille töö eesmärk on talendi avastamine ja isiksuse harmooniline areng, sõltumata sellest, millise lavakunstide suuna laps põhiliseks valib. Osata ilusasti liikuda, hoida selga ja poosi, olla enesekindel foto- ja videokaamerate ning suure rahvahulga ees, riietuda stiilselt ja koostada komplekte, olla üldkultuuriliselt arenenud ja suuta vääriliselt vastata ootamatutele küsimustele – sellised oskused on vajalikud iga artistile, isegi kui laps ja vanemad ei plaani siduda tulevikku modellindusega.

Vaata „Stiilistuudiot“ laupäeval, 11. märtsil kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 12. märtsil kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit

Jaga
Kommentaarid