Meigiks on Bronzy Glowy Glam ehk alati trendikas kuldsete pruunide toonidega kumav silmameik. Vali silmameigi tegemiseks tegemiseks umbes neli lauvärvi: sädelev kuldne, matt beežikas üleminekutoon, pruunikas matt ja kuldne pärlmutterpruun.

1. Kanna kogu silmalau ulatuses kuni kulmuni lauvärvi aluskreem ehk primer. Silmameigi tegemisel alustan heledamate toonidega ja lõpetan tumedamatega.

2. Kanna kogu liikuva lau ulatuses ja kulmukaare alla sädelev kuldne lauvärv (liikuval laul soovitan lauvärvi peale kanda ülevalt alla libistavate pintsli-liigutustega)

3. Suurema silmameigi hajutuspintsliga kanna kulmuluule üleminekutoon ehk matt beežikas lauvärv.

4. Veidi väiksema hajutuspintsliga ja piirdudes ainult silma välisnurgaga mööda kulmuluud liikudes kanna peale pruunikas matt toon. Edasi võid sama pintslit kasutada, aga soovitan puhastada see vahepeal rätiku peal, et tagada lauvärvitoonide puhtus. Kasutades sedasama puhast pintslit, kanna kulmuluu alumisele osale ja liikuva lau ülemisse äärde pruunikas pärlmuttertoon. Ole ettevaatlik, et seda tooni liiga kõrgele kulmuluu peale ei too, vastasel korral võib see silmameigi ära rikkuda, näiteks kortsukesi esile tuua.

5. Silma sisenurka kanna sama hele kuldne pärlmuttertoon, mis läks liikuvale laule.

6. Alumisele laule kanna esialgu matt üleminekutoon silma välisnurgast kuni sisenurga heleda toonini.

7. Järgmisena kanna pruunikas matt toon alalaule silma välisnurgast kuni silmaiirise keskosani.

 8. Viimasena hajuta kõik pärlmuttertooniga üle.

9. Tee laineriga ilus kassisilm, kooluta ja värvi ripsmed ning paigalda tutikud või kunstripsmed

10. Alalau limaskestal kasuta kuldset silmapliiatsit.

Jana koduleht: jgb.ee

Jaga
Kommentaarid