1. Nimeta mõni mälestus seoses vana Balti Jaama turuga.

Kunagi tegime sõpradega lasteteatrit. Selline ise kirjutame, lavastame, mängime ja valmistame dekoratsioonid-rekvisiidid tüüpi projekt. Loomulikult oli Balti Jaama turg esimene koht, kuhu läksime kostüüme ja rekvisiite otsima. Ja leidsime ka – kõik vajamineva! Alates jänesekostüümist, lõpetades plastmassist banaaniga. Vana Balti Jaama turg oli kahtlane koht, kus leidus põhimõtteliselt kõik eluks vajaminev (kui viljelesid askeetlikku elustiili). Ja väga elus oli ta ka!

2. Millised on sinu ootused uuele Balti Jaama turule?

Tahaksin kogeda seda elevust, mis mul tekib mõnele Euroopa turule mõeldes. Näiteks Londonis olles veedan alati laupäeva hommiku mõnel turul. Ma ei lähe sinna pea kunagi mõttega midagi osta, pigem lihtsalt niisama ringi vaadata, proovida erinevat tänavatoitu ja imetleda andekate inimeste väljapanekuid. Uuelt turult ootan mitmekesisust. Et võiksin tunda end nagu aus Euroopa preili, kes ärkab nädalavahetusel äratuskella peale spetsiaalselt selleks, et paar tundi turul jalutades veeta.

3. Kui suur turulkäija sa üldse oled?

Suvel külastan turgu kindlasti sagedamini kui sügisel-talvel. Mureli- ja arbuusihooajal käin turul isegi paar korda nädalas. Loodan, et Balti Jaama uuest turust tuleb vähemalt Baltikumi ägedaim turg – siis on põhjust külastada seda regulaarselt igal hooajal.