Enamasti öeldakse, et naised viivad enda juustega läbi drastilise muutuse siis, kui seljatatud on mõni raskus või oluline etapp elus. Ent kuna tänapäeval on küllaltki lihtne juukseid värvida, toonida ning nende eest kohe ka hoolitseda ja ravimaske teha, siis muutused on kergelt tulema NING tihtipeale ka ilma suurema põhjuseta. Nagu ka L'Oreali uus kampaania ütleb, siis juuksevärv on uus meik (Hair color is the new make-up) ehk juustega eksperimenteerimine annab välimusele täiesti uue hingamise.

Ka Grete Klein on katsetanud nii pikkade kui ka lühikeste juustega, ent tänaseks on ta taas endale juuksepikendused kinnitanud ning rokib ringi lendlevalt pikkade kiharatega.

Samas on ta küllaltki hea näide sellise inimtüpaaži kohta, kellele tõepoolest sobivad nii hallid, blondid, pruunid kui ka musta värvi juuksed. Lisaks kannab ta kõik soengud kenasti välja.

Viimaks üks meenutus aastatetagusest ajast, mil Grete Klein veel ilmatüdruku rollis oli... Juba siis armastas ta erinevate soengutega katsetada!

Jaga
Kommentaarid