Probleem: täpselt enne tähtsat päeva tekib punn

Enne. Eemalda meik igal õhtul (rõhk sõnal igal) ja käi regulaarselt kosmeetiku juures. Koori nahka igal nädalal, sest sinu eesmärk on hoida ära pooride ummistumist.

Pulmapäeval. Määri esimesel võimalusel punnile vistrikuvastast geeli, mis loodud lokaalseks raviks. Kui meigiaeg käes, tuleb tagajärgi peita. Võta taas appi punast värvi neutraliseeriv roheline peitekreem, kata see jumestuskreemiga. Järgmiseks tupsuta punni kohale puudrit ja kanna peenikese pintsliga sellele peitekreemi. Lõpuks patsuta õrnalt näole puudrit ja kinnita tulemus meiki fikseeriva spreiga.

Probleem: punastad tugevalt, kui närvis oled

Enne. Kui tead, et pinevates olukordades punastad, siis õpi närve rahustama. Kõige lihtsam on seda teha minimeditatsiooni abil: keskendu hingamisele, nii et kõik väljaspool toimuv tundub sinust kaugemal.

Pulmapäeval. Pane jumestuse alla põskedele puna neutraliseerivat peitekreemi. Roheline toon katab punast – kanna seda tavaliselt punetama hakkavale kohale enne jumestuskreemi kihti.

Probleem: kardad, et higistamisjäljed jäävad kleidile

Enne. Kui kleit on varrukatega, siis palu rätsepal kaenla alla õmmelda naturaalsest materjalist lapikesed või osta supermarketist või keemilisest puhastusest riiete sisse kleebitavad higilapid. Ilukliinikud pakuvad higistamisvastaseid süste. Protseduuri hind algab 360 eurost ning tulemus püsib kolm kuud kuni aasta.

Artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2017. aasta eriväljaandes Unistuste Pulmad.

Jaga
Kommentaarid