Esmaspäev. Sega kohupiima hulka mett ja kookosrasva ning serveeri lemmikmarjadega.

Teisipäev. Klopi munakollased soolaga segi ja prae pannil nõrgal kuumusel pidevalt segades – nii ei kuivata praadimine munakollaseid liigselt. Puhasta ja purusta avokaado ning sega jahtunud munakollasepudruga, lisa maitserohelist. Määri segu riisigaletile ja serveeri viilutatud värske tomatiga.

Kolmapäev. Lõika õun sektoriteks, määri kergelt kookosrasvaga ja prae keskmisel kuumusel umbes 10 minutit. Tõsta kuumad õunatükid kaussi, maitsesta mee ja kaneeliga ning lisa juurde ricottakohupiim.

Neljapäev. Tükelda värske ananass, kurk ja jääsalat ning sega kodujuustuga. Maitsesta ürdisoolaga.

Reede. Sulata krevetid ja sega kokku kodujuustu, kurgi, spinati ja rohelise sibulaga. Soovi korral maitsesta ürdisoolaga. Rösti leib krõbedaks ja lõika kuubikuteks ning serveeri salatil.

Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta mainumbris.

Jaga
Kommentaarid