1. Mida hakkab PetCity Balti Jaama Turul pakkuma?

Balti Jaama Turul avatavast PetCity lemmikloomatarvete kauplusest leiab iga loomaomanik parima ja laia valiku lemmiklooma tarvikuid ning toitusid. Meie kauplustesse on kliendid oodatud oma hästi käituva lemmikuga ja meie professionaalsed konsultant-teenindajad oskavad anda soovitusi nii toodete kui lemmiklooma hooldamise ja pidamise kohta üldiselt. PetCity on uudse kontseptsiooniga eestimaine kaubamärk, mille suurem eesmärk on tõsta lemmikloomapidamise kultuur kogu ühiskonnas uuele tasemele. Kaupluses on esindatud turul tuntud, aga ka uued brändid ja tooted, näiteks Royal Canin, Applaws, Orijen, Acana, Rukka, Hurtta, Ferplast, Edgar Cooper, Parking and Meowing Heads, Charlottes Dress, Zogoflex, Rauch jpt kvaliteetsed tootjad.

2. Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turu PetCity kauplus soovib pakkuda turgu külastavale kliendile võimalust osta tervislikku ja kvaliteetset toitu ning vajalikke tarvikuid ka oma lemmikutele, et kõik oluline oleks ka karvastele pereliikmetele ühest ja samast kohast kättesaadav.

3. Miks on teie ettevõte kõige ägedam sellel turul?

Olles PetCity Rannamõisa lemmikloomakeskusena suurim ja ainulaadne Põhjamaades, oleme rõõmsad, et saame uudse ja lustliku sisekujundusega pakkuda rõõmu ja laia kaubavalikuga kõrgeimat kvaliteeti nii Balti Jaama Turul kui antud piirkonnas üldse. Meie poes meeled puhkavad ja mured kaovad!

4. Miks ja kuidas lemmikloomapidamise kultuuri Eestis parandada? Kuidas te sellele kaasa aitate?

Põhjamaades, kelle tasemele erinevates valdkondades enim pürgime, on lemmikloomapidamise kultuur meie üldiste väärtushinnangute mõistes väga kõrgel ja heal tasemel – selleni ja enamgi soovime tõsta ka lemmikloomapidamise kultuuri Eestis ja teistes PetCity sihtriikides. Eestis on endiselt liiga palju kodutuid loomi, kes on ehk perre võetud põhjalikult arvestamata, mida loomapidamine ja hooldamine nii rahaliselt kui ajaliselt tähendab. Õnneks liigume vaikselt juba selles suunas, et lemmikloomast on üha enam saamas täisväärtuslik pereliige, keda koolitatakse ja kelle vajadustega peres arvestatakse. Põhiline, mida nii meie PetCity´s kui ka kõik teised järjepidevalt saame teha, on teadlikkuse tõstmine. Tõstame teadlikkust nii teoorias informatsiooni jagamisega kui ka praktikas, luues lemmikloomaomanikule parimad võimalused oma lemmiku eest hoolitsemiseks, seda eelkõige läbi laia toodete ja teenuste spektri ning sotsiaalselt vastutustundliku suhtumise. Iga lemmikloom on väärt, et tunda end lemmikuna. Iga lemmikloomapidaja on väärt, et tunda end parima peremehena. Meie teeme selle võimalikuks!