Meenuta mõni seik/mälestus seoses vana Balti Jaama Turuga.

Balti Jaama Turult ostsin ma endale ükskord lavaka ajal harmooniumi. Lonkisime seal pühapäeval sõbrannaga ringi ja leidsime selle vana pilli ühest angaarist, kus mööblit müüdi. Ma olin just millegi eest palka saanud ja rahakott sularaha täis. Tol hetkel tundus  jube tore mõte see pill ära osta. Natuke tingisime ka, aga jube kummaline tundus oma raha vastu saada paberilipik, millele oli kritseldatud 1200 krooni ja "harmoonium". Andsin siis oma telefoninumbri ja jäin ootama.  Sõbrannaga veel õudselt naersime ja mõtlesime, et ilmselt homme seda putkat seal enam pole. Aga paar päeva läks mööda ja Igor saabus valge furgooni ja harmooniumiga Toompeale. Kõige rohkem sai sellel jõululaule ja Musta Q-d kaverdatud. Lahe turg oli!

Millised on Sinu ootused uuele Balti Jaama Turule?

Ma kõige rohkem loodan, et vanad armsad vene müüjad oma veidra kraamiga jäävad ka alles. Ükskord üks tuttav Rootsi illustraator ostis sealt stepslisse käiva ja tuledes vilkuva ikooni ja naeris kogu südamest. Turistide jaoks on see pool olnud väga atraktiivne.

Kui suur turulkäija Sa oled?

Ma ei ole väga suur turumutt, aga Balti Jaama Turul käisin küll meelt lahutamas ja naljakaid asju soetamas. Enne remonti sattusin siiski pigem suvisel ajal, et mureleid ja kukeseeni osta.