Terje uus teos "Restart. Uus algus 7 päevaga" sisaldab kiire eluviisiga inimestele hõlpsalt rakendatavaid keskendumise, tasakaalustamise ja stressi leevendamise tehnikaid, mis parandavad meeleselgust ja toovad kaasa targemaid valikuid ning nutikamaid taipamisi.

"Stiilustuudios" on uus rubriik: virgutusvõimlemine!

Äsja avatud joogastuudio Black Dog asutaja Pille Eikner näitab ette lõbusad ja kasulikud harjutused, mida igaüks saab kodus järele proovida. Kreutzwaldi 12 majas Tallinnas on avatud uus ja mõnus keha-vaimu turgutamise koht Black Dog jooga, kus saab valida nii klassikaliste joogatundide kui sellest väljapoole jäävate praktikate vahel: näiteks qi gongist lähtuvad jiangan, meditsiiniline qi gong, yin-yang flow ning shindo. Joogaklassikast on tunniplaanis astanga vinyasa, vinyasa flow ja vinyasa slow flow. Kahe suuna vahele jäävad jooga-võitluskuntsi elementidega budokon ning yin jooga ja mindfulnessi praktikad. Lisaks regulaarsetele joogatundidele saab Black Dog’is ennast korralikult koolitada: stuudio pakub Yoga Alliance 30h  ja 200h õpetajate koolitust ning erialaseid workshoppe. Stuudios juhendavad tunde 10 erinevat õpetajat.

Viibime kaameraga pressiüritusel, kus ajakirjade ilutoimetajatele ja blogijatele tutvustatakse selle kevade innovatiivseid ilu-uudiseid.

Kuidas saada jumekas nahk ühe õhtuga või hoida oma jume värskena kogu kevade vältel, ilma päikese käes praadimata? Põnevaid looduslike ning sertifitseeritud ökoloogiliste koostisosadega isepruunistavaid tooted leiab Iiri kosmeetikafirma Vita Liberata valikust. Kõige uuem ja innovaatilisem toode pHenomenal 2-3 Week Tan kestab kuni neli korda kauem tavalistest isepruunistajatest ja seda on ülimalt lihtne peale kanda. Tootel on ka hulk fänne kuulsuste seas – Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Sofia Vergara, Rita Ora, Ellie Goulding jpt. Veel näitame maailma esimest isepruunistavat mineraalset päikesepuudrit pressitud vormis!

Tegime tutvust Good Hair Day professionaalse juusteviimistlusbrändiga, mille tootevalikust leiab viimisvahendid, kammid-harjad ja elektroonilised seadmed. Saame teada, kuidas kaitsta juukseid kuumtöötlemisel ja millisel temperatuuril on ohutu oma kiharaid sirgendada .

Vaata saadet "Stiilistuudio" laupäeval, 01. aprillil kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 02. aprillil kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Jaga
Kommentaarid