Õnneks aega veel on  ja ideaalvormi saab end viia ka ilma suurema vaevata. Paljud hakkavad kohe trennile rõhku panema, kuid see, milline sa välja näed sõltub suuresti siiski sellest, mida sa sööd ja veel rohkem sellest, mida sa ei söö.

Muidugi on lihtne loetleda lihtsalt üles need toidud, mida süüa ei tohiks, kuid praktikas juhtub ikka see, et lihtsatest reeglitest kinnipidamine osutub keeruliseks.  Et enda elu lihtsamaks teha olen oma klientidel soovitanud minna apteeki. Kroom on see, mis võtab ära esmase magusaisu ning muudab eriti esimesel tarbimisnädalal isud talutavaks.

Teine võtmesõna kaalulangetuse puhul on kiudained. Ka neid saab soovi korral apteegist. Enamus mu ülekaalulistest klientidest tarbib minu vastuvõtule tulles päevas vaid umbes 12 grammi kiudaineid ja nii lihtsalt pole võimalik kaalust alla võtta, sest päevane vajalik kogus on 25-35 grammi.

Oli aeg, kus apteegist sai osta igasuguseid kaalulangetustablette. Ka neid, mis lihtsalt ei mõjunud mitte kuidagi, aga see oli õnneks ammu. Tegelikult saab kaalust alla ka ilma kaalulangetust soodustavate toidulisanditeta, kuid mina leian, et igasugune lisaabi kulub siinkohal marjaks ära. Kui on olemas tabletid, mis kiirendavad protsesse ja/või teevad selle inimese jaoks lihtsamaks, siis see on ju ainult hea. Küll aga ei tasu toidulisandit valida lihtsalt hinna või karbi järgi. Vale vahend ei pruugi mingit efekti anda.

Teen siinkohal elu pisut lihtsamaks ja toon välja  liigituse, mida apteegist juba ei leia:


Maiasmokale!

Chilli Burn 
Loe lähemalt SIIT!

Rämpstoidu armastajale

BodyDrain

Loe lähemalt SIIT!

Kiudainete puuduses olijale

Coffee Diet

Loe lähemalt SIIT!

 

Passiivsele elunautijale

Apple Cider

Loe lähemalt SIIT!

Toiduisude küüsis olijale

Mulberry

Loe lähemalt SIIT!

Leiad kõik need toidulisandid ka apteekitest.