Pagar Võtaks on armastatud Eesti öko-pagarikoda aastast 2012. Valmistame käsitsi leiba – meie suur hitt on näiteks rukkileib kanepiseemnetega ja tatraküpsised šokolaadinööpidega. Lisaks leibadele valmistame värskeid küpsiseid, saiakesi ja suussulavaid kooke – seda kõike ainult puhtast, keemiliselt rikkumata jahust. Maksimaalselt kasutame erinevatest Eesti mahetaludest pärit kohalikku toorainet. Balti Jaama Turul pakumegi oma parimaid ja populaarsemaid tooteid: rukkileiba kanepiseemnetega, seemneleiba, suhkruvaba rukkileiba, suhkruvaba leiba tatrajahust ning uudisena ka mitmevilja põrandaleiba. Kõik Pagar Võtaks leivad on muide valmistatud kääritatud juuretisega. Lisaks leibadele hakkame Balti Jaama pagarikojas valmistama ka värskeid saiu ja saiakesi. Kes ei ostaks ahjusooja ciabattat või pikka saia? Loodame, et mitmevilja sepikud, soojad saiakesed, ökoküpsised ja koogid võidavad kiirelt siiatulijate südamed ja inimesed hakkavad meil kasvõi igapäevaselt värske kraami järel käima. Värske soe sai hommikul viib ju keele alla!

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Ootame, et uuest Balti Jaama Turust saab nii Kalamaja, Pelgulinna kui ka teiste Tallinna elanike lemmikturg. Loodame, et siia tullakse rõõmuga ja sageli, sest just siit leiab lisaks muule huvitavale kaubale parimad ja värskeimad öko pagaritooted.

Miks on teie ettevõte Balti Jaama Turul kõige ägedam?

Pagar Võtaks on tõenäoliselt parim öko-pagarikoda naabruskonnas ja terves Eestis. Isegi Mihkel Raud kuulutas kunagi, et meil on linna parimad croissantid. Kuulame klientide soove ning valmistame pagaritooteid, mis on iga perenaise ja peremehe unistus. Ise arvame, et meie imeilusates küpsisekarpides on peidus tõelised premium-küpsised, mida on lust ise süüa ja sõbrale kinkida.