Kogu rehvivahetuse protsess on aega- ja muid ressursse nõudev. Aga see ei pea nii olema. Eesti suurima rehvivalikuga ettevõte Tirestar OÜ, tuntud eelkõige kaubamärkide www.rehvid24.ee ja Euroopa suurima rehvivõrgustiku Point-S kaudu, näitab Sulle, et sel aastal saabub suverehvide paigaldamise aeg teisiti. Alljärgnevalt mõned olulised argumendid, miks on rehvivahetus just Tirestaris hea mõte.

Esiteks. Puhas salong ja kvaliteetne teenindus. Mitte ükski endast lugupidav rehvisalong ei tohiks enam tänapäeval olla räpane ja haisev. Ent midagi pole teha – mõned salongid lihtsalt on paremad kui teised. Mustamäel asuv Tirestari esinduskauplus on selle koha pealt püramiidi tipus. Lisaks salongi esteetilisele välimusele pole vähem tähtis ka sealne sõbralik ja professionaalne klienditeenindus. Tirestari kaupluses teenindavad Sind ainult väga hea koolituse läbinud spetsialistid.

Teiseks. Lai valik. „Ma olen tuhat protsenti veendunud, et Eesti mastaabis, ja võib-olla isegi Põhjamaade mastaabis, pole kellelgi sellist ladu ega sellist valikut kui meil,” kinnitab Tirestar OÜ juht Marek Moorus. Kui osa rehvisalonge müüb üht tuntud kaubamärki ning lisaks sellele ka üht odavamat alternatiivi, siis Tirestari laos on 80 000–90 000 rehvi. Nimetame siinkohal ära mõned pakutavatest maailma tippbrändidest: Continental, Hankook, Nexen, Pirelli, Formula (Pirelli), General (Continental), Hifly, Goodyear, Bridgestone, Nankang ja Federal. Ning Tirestari enda majabränd, ülipopulaarne Point-S.

Kolmandaks. Kiirus ja mugavus. Rehvide vahetamiseks ei pea tulema salongi kohapeale. Pärnu, Tartu ja muude piirkondade inimesed saavad lihtsalt ja edukalt tellida endale meelepärased rehvid internetipoe kaudu. Netipoe kaudu tehtavad tellimused jõuavad kliendini 24 tunni jooksul pärast ostu sooritamist. Ehk et neli suurt rehvi jõuavad inimeseni kiiremini kui pisike parfüümipudel. Salongis kohapeal käib protsess lühidalt kirjeldades nii: kliendi auto number sisestatakse arvutisüsteemi, mis on ühendatud Maanteeameti Autoregistrikeskusega. Seejärel annab arvutisüsteem tehase poolt määratud täpsed mõõdud, milliseid rehve antud autole üldse paigaldada tohib – ei mingit juhuslikkust. Kohapeale tulles peaks inimene arvestama 20–30 minutiga – umbes nii kaua võtab aega nelja rehvi vahetus.

Neljandaks. Hind. Tirestar pakub homologeeritud rehve, mis on n-ö tootjate poolt ette nähtud originaalrehvid. Aga pettuma ei pea ka need, kelle rahakott kallimat marki ei võimalda, sest valikus on hulk alternatiivbrände. Paar viimast aastat on eriti hästi müünud Continentali Saksamaa tehases toodetud rehv Point-S, mille hinnatase on umbes 40% soodsam kui tootjate esinduslikel premium rehvidel. Ehk lihtsalt öeldes – Point-S toodetakse samas tehases, samal liinil kui turuliider Continental, ent maksab pea poole vähem. Tark valik, või mis? Ning neile, kel rehvide kohene ost veidi üle jõu käib, pakub Tirestar järelmaksuvõimalust.

Viiendaks. Lai valik teenuseid. Tirestar pakub lisaks rehvide paigaldusele ka montaaži ja balansseerimist, rehvitöid ja nõustamist. Klientide lemmikteenuseks rehvide vahetuse kõrval on saanud rehvihotell – lihtne ja mugav moodus rehvide hooajaliseks hoiustamiseks. Eriti kasulik õrnemale sugupoolele, kes pole huvitatud ise 20-kilose ratta garaaži tassimisest. Lisaks on Tirestaris võimalik teostada silla reguleerimist, kliimaseadmete täitmist ja remonti, ning veermiku kontrolli ja remonti.

Kuuendaks. Pikaajaline garantii. Tavaliselt kehtib rehvide puhul kahesugune garantii: kas kuni kaks aastat ostust või kuni rehvi peal oleva kulumismärgini. Tirestar pakub aga lisagarantiid! Kui klient ostab ja vahetab oma auto rehvid Tirestari teeninduses, saab ta ühe aasta lisaks. See teeb siis kokku kolm aastat garantiid.

Seitsmendaks. Anne ja Stiili sooduskampaania. Internetipoe hinnad on alati veidi soodsamad kui kaupluses kohapeal. Seda sel lihtsal põhjusel, et inimtööjõud – teenindaja nõuanded ja abi – maksab. Tirestar pakub Anne ja Stiili lugejatele salongis kohapeal sama hinda kui netipoes. Ühtlasi kehtib naistele Tirestari esinduses -50% rehvivahetuse soodustus. Tuleb ainult öelda salasõna, milleks on „ANNESTIIL”.  Sooduskampaania kehtib 01.04–31.05.2017

Kevadine rehvivahetus ei pea olema tüütu ja rutiinne. Las ta olla parem mugav ja luksuslik: www.tirestar.ee

Jaga
Kommentaarid