- 35 g riisinuudleid
- 2 kirsstomatit või pool keskmist tomatit (45 g)
- u veerand paprikat (35 g)
- 35 g keedu- või suitsusinki
- veerand punast või valget sibulat (25 g)
- 1 keskmine šampinjon (25 g)
- 1 tl rafineeritud kookosrasva
- soola
- 1 sl 35% vahukoort
- 25 g riivitud juustu
- väike peotäis värskeid basiilikulehti
- veel tomatit serveerimiseks
Riisinuudlid koosnevad enamasti vaid ühest komponendist, muud pastasordid aga üldjuhul mitte. Lihtsam toit teeb söögitegemise kergemaks, ka on selline roog kehasõbralikum.
Keeda riisinuudleid soolaga maitsestatud vees 6–8 minutit. Kurna ja loputa leige veega ning sega hulka 0,5 tl kookosrasva. Tükelda sink, köögiviljad ja šampinjon ning prae pannil kookosrasvas 2–3 minutit keskmisel kuumusel. Maitsesta soola ja pipraga. Keera kuumus maha ning lisa vahukoor, basiilik ja riisinuudlid, sega hoolikalt läbi. Serveeri riivitud juustu ja värske tomatiga.
Täismahus artikkel ilmus esmakordselt Anne & Stiili 2016. aasta mainumbris.