Airi abikaasa Vipul eelistab Eesti elada ja Airi sõnul tunneb mees end siinses kliimas imehästi. Lauljatar rääkis meile, kuidas ta enne abikaasaga tutvumist käis Indias ja oli täielikult võlutud India lastest, soovides endalegi rosinasilmset beebit. Siis kohtus ta oma tulevase kaasa Vipuliga ja nüüdseks on tal juba peale kahe poja varasemast kooselust veel kaks armsat jõnglast.

Moedisainer Katrin Kuldma üllatas moemaastikku!  5. aprilli õhtul Kultuurikatla Black Box saalis esitleti esmakordselt Amanjeda Sport Couture'i kollektsiooni, mis on müügil Sportland kauplustes. Lavalaudadel kõndisid tavamodellide seas ka Tallinna Kalevi jalgpallikoondise liikmed. Moeshowd olid vaatama tulnud ka jalgpallistaarid Mart Poom ja Joel Lindpere. "Stiilistuudio" uuris, mida nemad arvavad jalgpallipoiste etteastest.

Saate "Stiilistuudio" terviserubriigis valmistame ühe vitamiinidest pakatava omleti, mille tähtsad koostisosad saame mitte poest või turult, vaid hoopis oma koduaiast.

Vaata saadet "Stiilistuudio" laupäeval, 08. aprillil kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 09. aprillil kell 18.35. Järelvaadata saad eetris olnud saateid siit.

Jaga
Kommentaarid