Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Oma Põrsas OÜ pakub värsket ja eestimaist sealiha Vajangu perefarmist. Oleme kolm õde, kes toovad puhta eestimaise toidu otse tootjalt tarbijale – kasvatame ise sead ja omame  ka tapamaja, kust toome liha meie lihapoodidesse. Igas poes on kohapeal lihameister, kes lõikab igal hommikul värske liha letti ning päeva jooksul pidevalt täiendab seda.  Valmistame tooteid sea ninast sabani. Lisaks klassikalisetele sealiha tükkidele pakume ka erinevaid kulinaarseid tooteid – mitut sorti kotlette, šnitsleid, liharulle, kebabe ja grill-tooteid. Meie oma sealihast valmivad ka vorstitooted ja singid, mida täna on üle paarikümne nimetuse. Lisaks sealihale pakume lamba- ja vasikaliha Lääne-Virumaalt. Samuti saab meie juurest osta eestimaiseid marineeritud kurke, peete, kõrvitsaid, borši ja teisi koduseid hoidiseid ning  Butero käsitöövõisid. Avamise kuul on kindlasti palju hinnaüllatusi ja degusteerimisi.

 Millised on teie ootused uuele Balti Jaama turule?

Ootame oma vanu ja uusi kliente, kahejalgseid ja neljajalgseid, et pakkuda neile kvaliteetset liha ning lihatooteid. Oleme avatud klientide soovidele ja väljakutsetele. Loodame, et Balti Jaama Turg saab teistele turgudele eeskujuks tarbija sõbralikkuse ja kodumaist hindavate klientide poolest. Usume, et iga Tallinna ja Eestit külastava turisti jaoks on see ihaldatud poodlemise koht.

 Miks on teie ettevõte Balti Jaama Turul kõige ägedam?

Ajame õdedega lihaäri südamega ning tahame, et kõik oleks parim – alustades loomade heaolust farmis kuni mõnusa klienditeeninduseni meie lihapoodides. Meie, kolm õde, oleme suured Eesti toidu austajad ja teist põlvkonda tegeleme sealiha tootmise ning  töötlemisega – nii suudame me oma kliendile anda kindluse,et meie poolt pakutav ongi ehe ja eestimaine ning see ongi ÄGE.

Jaga
Kommentaarid