Mida hakkate Balti Jaama Turul pakkuma?

Sõbralt Sõbrale on Eesti üks suurimaid sotsiaalseid ettevõtteid ning meie poodidest võib leida erinevatest ajastutest kõike, mida ühest majapidamisestki: mööblit, riideid, nõusid, maale, mänguasju, tehnikat jne.

Millised on teie ootused uuele Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turu näol on tegemist küllaltki ainulaadse kaubandusliku kontseptsiooniga Eestis, mis arvestades selle asukohta ning ajalugu, tõmbab ligi kliente nii erinevatest sotsiaalsetest gruppidest kui ka erinevatest Tallinna ja Eesti piirkondadest. Ootus ehk olekski see, et soovitud kontseptsioon korralikult tööle hakkaks, milles meil ausalt öeldes eriti kahtlust pole! Usun, et Sõbralt Sõbrale mitmekülgne ning põnev kaubavalik sobib ideaalselt Balti Jaama Turu iseloomuga.

Miks otsustasite oma ettevõtte tuua just Balti Jaama Turule?

Balti Jaama Turu kauplus saab olema meie 16. kauplus Eestis ning üks suuremaid rentnike turul. Uue ja avara kauplusega lisame kindlasti turuga vastastikku teineteisele lisaväärtust ning usume, et enim võidavad sellest just kliendid.

Mille poolest eristub Sõbralt Sõbrale teistest turu kauplustest?

Sõbralt Sõbrale kaupluse missiooniks on ühendada andja ja saaja rõõm. Kuigi enamik kaubavalikust tuleb meile Rootsist, võtame annetusena asju vastu ka Eesti inimestelt. Saame kliente rõõmustada põneva kaubavalikuga, kuid eelkõige oleme olemas selleks, et teenitud vahenditest toetada erinevaid sotsiaalprojekte üle Eesti koostöös kohalike partneritega. Meile annetatud puhastatud ja korrastatud kauba müügist laekunud tulu läheb 100-protsendiliselt puudust kannatavate perede toetuseks. Lisaks toetustele korraldame ka ise mitmeid projekte, näiteks Hoolime Koos lastelaagreid ja sünnipäevi nendele lastele, kellel see vastasel juhul pidamata jääks. Täpsemalt saab meie tegemistest lugeda kodulehelt www.sobraltsobrale.ee. Usume siiralt, et kombinatsioon ettevõtlusest ja sotsiaaltööst on midagi sellist, mis kõnetab inimesi ning aitab tuua muutust inimeste ellu!

Jaga
Kommentaarid