Kandideerima on oodatud kõik Eestimaa kaunite kiharate omanikud. Su parim sõbranna ei pea olema juuksur ning Sa ei pea olema modell - piisab sellest, kui leiad, et Sul on ilusad juuksed.

Kõige kaunimad juuksed saavad vääriliselt hinnatud. Žürii, mis koosneb nii tuntud tegijatest kui oma ala spetsialistidest, valib välja 20 kõige ilusamat juukseomanikku, kes on oodatud poolfinaalüritusele. Seal ootab kõiki vahefinaliste vahva fotosessioon koos parimate jumestajate ning juuksuritega ning mõistagi kingitused, kingitused, kingitused. 10 parimat jõuavad aga glamuursele finaalüritusele, mis leiab aset ei kuskil mujal kui kevadisel ilumessil „Ilu sõnum 2017“, kust samuti ükski finalist tühjade kätega ei lahku. Ühtlasi, ka seal on finalistidele toeks andekad juuksurid ja jumestajad.  Publikule pakuvad värskendust Vitamineral  ja Gran Castillo ICE vahuvein. 

Eestimaa kaunimate juuste omanik võidab aastase koguse juuksehooldustooteid Tradehouse Ilukaubamajalt väärtuses 1000€ pluss palju eriauhindu konkursi partneritelt ning võimaluse saada Tradehouse Ilukaubamaja kampaania juuksemodelliks.

Ära kõhkle, lisa oma ellu põnevust ning anna oma juuksed üles! Lae oma pilt üles ning tutvu tingimustega SIIN! Pilte saab laadida kuni 24. aprillini.

NB! Ära hoia kandideerimist vaid enda teada, sest 10 kõige enam laike kogunud osalejat lendavad otseteed kahekümne parima sekka!