Olen aegade jooksul proovinud ja katsetanud erinevaid tooteid. Kuna mul on väga tundlik näonahk, siis enamik kreeme mulle ei sobi. Isegi mitte apteegikosmeetika. Õhtul võtan meigi maha, kannan kreemi nahale, kuid hommikul märkan, et nahk punetab ja on laiguline. Aga nagu ma juba mainisin – katsetada mulle meeldib, ja seekord saabusid minu kosmeetikalauale Biotopix tooted.

Olen 31aastane, aga miimikakortsud on mul olnud juba aastaid. Seni olen kasutanud ainult niisutavaid ja toitvaid kreeme, ent mis seal salata – on aeg hakata vaatama noorendavate kortsudevastaste kreemide suunas. Niisiis proovisin Biotopix Advanced Anti-Wrinkle Treatment näokreemi. Kõigepealt pean mainima, et see kreem rahustas nahka ja leevendas punetust. Näonahk oli mõnusalt niisutatud kogu päeva. Kasutasin seda ka meigialuskreemina, milleks see samuti suurepäraselt sobis. Biotopix kreemis on kasutatud vananemisvastase hoolduse ühte viimast sõna – peptiide. Võrreldes kollageeni ja elastiiniga on peptiidide puhul imendumine veel efektiivsem. Enda üllatuseks märkasin esimesi tulemusi juba paari nädala pärast. Näonahk oli pinguldatud ja klaar. Väga hea turgutus pärast talveperioodi.

Teine toode, mida proovisin, oli Biotopix Specific Crow’s Feet silmaümbruse kortse vähendav kreem. Uskumatu toode, sest juba pärast esimest kasutuskorda oli nahk pinguldatud. Pärast paari kasutusnädalat märkasin, et miimikakortsud taandusid. Lugesin kreemi pakendit – et mis imeaine seal sees siis on, mis nii ruttu toimib? Ilmselt saab tänulik olla aktiivtoimeainetele, mis reorganiseerivad kollageenkiude.

Igapäevaselt meeldib mulle eemaldada meiki mitsellaarveega, aga alati kui silmaümbruse nahka puhastan, tunnen kipitust. Sensitelial mitsellaarvesi oli aga nii õrnatoimeline, et isegi minu ülitundlik Lumivalgekese-nahk ei tundnud ärritust. Mitsellaarvesi eemaldas tõhusalt meigi, rahustas ja niisutas nahka ning jättis selle mõnusalt siidiseks.

Kokkuvõttes võin öelda, et kõik kolm toodet on väärt kümnest punktist kümme. Tavaliselt võtab mul paar päeva aega, et nahk uue tootega ära harjutada, esineb punetust ja ebamääraseid laike. Eeltoodud toodete puhul puudus aga igasugune stress! Kõik toimis kohe.

Anne ja Stiili lugeja saab Biotopix kreeme proovida aprillis 20% soodsama hinnaga, sisestades Rosena.ee dermakosmeetika e-poes ostu vormistamisel sooduskoodi ROSENA17, või soetades tooted soodushinnaga Tradehouse poodidest üle Eesti.

 

 

 

Jaga
Kommentaarid