Meenuta mõni seik/mälestus seoses vana Balti Jaama Turuga.

Balti Jaama Turg seostub mulle sellise kohana, kust sai kõike – lavakas õppides ja hiljemgi, oli ikka aeg-ajalt eri projektide jaoks vaja näiteks WC-poti kaant või rohelist ahvipärdikut või kolme ühesugust roosat haldjakostüümi. Toompealt alla, turule ja kümne minutiga oli tavaliselt vajalik leitud!

 Millised on Sinu ootused uuele Balti Jaama Turule?

Ootan head ja laia valikut kohalikku talukaupa – et oma peedi ja porgandi, õunad ja maasikad saaksin kõik siit kätte. Samuti ootan uut käsitöö- ja disainiala ning uue poe EERIN avamist. Sellest poest saab kohaliku jätkusuutliku moe ja -disaini kodu ning ka minu "Kalamaja Printsessi" tooted leiavad seal oma pesa. Praegu meil igatahes juba õmblusmasinad vurisevad ja saladuskatte all võin öelda, et esimest korda valmib ka midagi suurematele printsessidele ehk naistele!

Kui suur turulkäija Sa oled?

Mulle meeldib turul käia. Ostan tavaliselt eestimaist toodangut, põhiliselt väiketootjate toidukaupu. Kõige rohkem olen viimastel aastatel külastanud Nõmme turgu. Lapsena, kui elasin Haapsalus, käisime perega absoluutselt igal laupäeval turul. Reisidel otsin ka tavaliselt turu üles ning uudistan ringi.

Jaga
Kommentaarid